ίντερνετ βιβλία όραση ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Η Nasa πληρώνει μισθό 5.000 δολαρίων για να… ξαπλώσετε

ίντερνετ βιβλία όραση ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Η Nasa πληρώνει μισθό 5.000 δολαρίων για να… ξαπλώσετε

τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων – http://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000324.%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%83%20%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%83%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83.html. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μήπως είστε από τους ανθρώπους που περνούν ευχάριστα μέρες ολόκληρες «αραγμένοι» στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση; Θα μπορούσατε να καθίσετε ακίνητοι για ώρες με μόνη παρέα τον υπολογιστή; Αν ναι……

Η Nasa πληρώνει μισθό 5.000 δολαρίων για να… ξαπλώσετε ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Η Διαστημική Υπηρεσία αναζητεί εθελοντές για ερευνητικό πρόγραμμα

Μήπως είστε από τους ανθρώπους που περνούν ευχάριστα μέρες ολόκληρες «αραγμένοι» στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση; Θα μπορούσατε να καθίσετε ακίνητοι για ώρες με μόνη παρέα τον υπολογιστή;

Αν ναι, κι εφόσον είστε Αμερικανός πολίτης ή μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ, μπορείτε να διαδραματίσετε το δικό σας ρόλο στο μέλλον των ταξιδιών του ανθρώπου στο διάστημα καθώς η Nasa αναζητεί εθελοντές που θα μείνουν ξαπλωμένοι για 70 ημέρες, στο πλαίσιο έρευνας για τις επιπτώσεις της μικροβαρύτητας στο ανθρώπινο σώμα.

Το ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική δεν σημαίνει πως είναι και τζάμπα: Η NASA προσφέρει στους συμμετέχοντες περίπου 5.000 δολάρια το μήνα!

Η έρευνα διεξάγεται στο Johnson Space Centre στο Houston όπου οι συμμετέχοντες θα περάσουν δύο εβδομάδες εκτελώντας καθημερινές δραστηριότητες ώστε οι επιστήμονες να μελετήσουν τα σώματά τους σε κανονικές συνθήκες.

Στη συνέχεια θα περάσουν 70 ημέρες σε ένα κρεβάτι με κλίση όπου θα υπάρχει φως για 16 ώρες την ημέρα και σκοτάδι της υπόλοιπες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, τηλεόραση, βιβλία, Ίντερνετ ενώ επιτρέπονται οι επισκέπτες και παρέχεται φαγητό που θα διατηρεί το σώμα στο βάρος του.

Οι μόνες κινήσεις που θα επιτρέπονται είναι όταν οι ειδικοί θα κάνουν ελέγχους και μετρήσεις για να διαπιστώσουν τυχόν αλλαγές στα οστά, τους μύες, το κυκλοφορικό, τη διατροφή και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μετά τις 70 ημέρες ακινησίας ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης δύο εβδομάδων ώστε το σώμα να επιστρέψει στην κανονική του φόρμα.

Αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε- και είστε και Αμερικανός πολίτης ή μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ–  μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εδώ.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, Anselmo-Cola της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-ανοξείδωτοι «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, ηλιακοι θερμοσιφωνες κλειστου κυκλωματος όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, πελλετ τιμες όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, σομπα pellet ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, ηλιακα θερμοσιφωνα τιμεσ όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ δήμαρχος Τήλου: Καταγγέλλει «πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα να αποσυρθεί το «Sea Star»

Παρά τις πιέσεις, τα δρομολόγια του ταχύπλοου θα συνεχιστούν κανονικά, λέει η Μαρία Καμμά

«Πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα, προκειμένου να αποσυρθεί το ταχύπλοο «Sea Star», που ανήκει στο δήμο Τήλου και πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων η κ. Καμμά επισημαίνει πάντως πως παρά τις πιέσεις, το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του, ενώ σημειώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.

Επίσης, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ μέρους του δήμου την είσπραξη του 50% των εισιτηρίων από τον χειμώνα, που το πλοίο επιδοτείται με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για πλειστηριασμό του Sea Star μετά από προσφυγή τεχνικής εταιρείας για οφειλόμενα ποσά, αναβλήθηκε για το 2016, καθώς ο δήμος έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης τεχνικής εταιρείας για πλημμελή επισκευή, ηλιακη ενεργεια εργασια η οποία – όπως τόνισε – ακινητοποίησε το πλοίο, πέρυσι το καλοκαίρι, για ενάμιση μήνα, μέσα στην υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

Η δήμαρχος Τήλου ζητά ισονομία και ισο Πολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων και πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί».

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/583357/i-nasa-plironei-mistho-5000-dolarion-gia-na-xaplosete-/
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *