Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αναφέρεται ότι είναι τραυματισμένοι από πυροβολισμούς που έπεσαν πριν από μερικά λεπτά στο……

Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Τουλάχιστον τρεις τραυματίες

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αναφέρεται ότι είναι τραυματισμένοι από πυροβολισμούς που έπεσαν πριν από μερικά λεπτά στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Την είδηση μεταδίδει με έκτακτο δελτίο του το CNN, απομακρυσμενοσ ελεγχοσ συναγερμου ΒΟΛΟΣ τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του περιστατικού, ψευτικοσ συναγερμοσ σπιτιου ΒΟΛΟΣ τα αίτια ή αν υπάρχουν περισσότεροι τραυματίες.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ σειρηνα συναγερμου εξωτερικου χωρου ΒΟΛΟΣ Demi Moore-Ashton Kutcher: κεντρο συναγερμου ΒΟΛΟΣ Μαζί στην ίδια πτήση

Λαβράκι έβγαλαν οι παπαράτσι που περίμεναν για κάποια επώνυμη άφιξη στο αεροδρόμιο του Burbank στο Λος Αντζελες, το βράδυ της Δευτέρας, 9 Σεπ Τεμβρίου. Ο φωτογραφικός τους φακός εντόπισε τους πρώην συζύγους Demi Moore και Ashton Kutcher, συναγερμοι σπιτιων τιμεσ ΒΟΛΟΣ οι οποίοι έβγαιναν μαζί από την ίδια πτήση.

Το ζευγάρι, εγκατασταση καλωδιωσησ συναγερμου ΒΟΛΟΣ το οποίο είχε πάει στην ίδια εκδήλωση στην πόλη San Jose της Καλιφόρνια, μιλούσε σε φιλικούς τόνους προσπαθώντας να αποφύγει τους παπαράτσι. Όταν μάλιστα βγήκε από το αεροδρόμιο, ο καθένας ακολούθησε το δρόμο του.

Την ίδια ώρα η νυν αγαπημένη του 35χρονου Kutcher, εξωτερικεσ σειρηνεσ συναγερμου ΒΟΛΟΣ Mila Kunis, βρίσκεται στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, μπαταρια συναγερμου σπιτιου ΒΟΛΟΣ όπου παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Third Person» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Olivia Wilde.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/Ox7kzD7IpkA?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

Εκδίδεται από την Κύπρο ο πρώην υπουργός Μιχαηλίδης

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Ντίνος Μιχαηλίδης, εκδίδεται σήμερα στην Ελλάδα, αφού το όνομά του, όπως και του γιου του, Μιχάλη, έχουν εμπλακεί στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου, για διακίνηση χρημάτων που προέρχονταν από μίζες για την αγορά των πυραύλων TOR-M1.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης θα ταξιδέψει στην Αθήνα στις έξι το απόγευμα με πτήση της Aegean Airlines. Δεσμοφύλακες των Κεντρικών Φυλακών θα μεταφέρουν τον πρώην υπουργό στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στο αεροπλάνο θα τον παραδώσουν σε αξιωματικούς από την Ελλάδα, οι οποίοι με την άφιξη στην Αθήνα θα τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα.

Ανάλογα με την απόφαση θα εξαρτηθεί αν κριθεί προφυλακιστέος ή αφεθεί ελεύθερος. Το πιο πιθανόν, λόγω και της σοβαρότητας της περίπτωσης, είναι να διαταχθεί να κρατηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, μέχρι να κληθεί σε απολογία.

Για τον γιο του πρώην ΥΠΕΣ, Μιχάλη Μιχαηλίδη, που επίσης αποφασίστηκε η έκδοσή του στην Ελλάδα από το πρωτόδικο δικαστήριο, εκκρεμεί η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σε έφεση που κατέθεσαν οι συνήγοροί του. Σημειώνεται, ότι η έφεση για τον Ντίνο Μιχαηλίδη απορρίφθηκε από το Ανώτατο δικαστήριο.

Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εδώ και καιρό κατά του σύρου επιχειρηματία Φουάτ Ζιγιάτ, που διαμένει στην Κύπρο, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/603154/purovolismoi-sto-aerodromio-tou-los-adzeles/
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *