ανταγωνιστική ανταγωνιστική ανταγωνιστική ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προς αποχώρηση ο Μαλδονάδο

ανταγωνιστική ανταγωνιστική ανταγωνιστική ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προς αποχώρηση ο Μαλδονάδο

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προς «διαζύγιο» φαίνεται να οδεύει η συνεργασία του Παστόρ Μαλδονάδο με τη Williams. Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα αναμένεται να αποχωρήσει……

Προς αποχώρηση ο Μαλδονάδο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα ψάχνει τη νέα του ομάδα

Προς «διαζύγιο» φαίνεται να οδεύει η συνεργασία του Παστόρ Μαλδονάδο με τη Williams. Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, με την οποία έτρεχε τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο Μαλδονάδο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο οποίος έχει και την υποστήριξη της PDVSA, έχει έρθει σε επαφή με τις Lotus, Force India και την Sauber με τον ίδιο ωστόσο να προτιμά την πρώτη.

Το κενό του στη Williams φαίνεται πως θα το καλύψει ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος έχει επιβεβαιώσει τις επαφές με την ομάδα.

Ο Μαλδονάδο διανύει μια από τις πιο υποτονικές σεζόν με τη Williams να μην είναι καθόλου ανταγωνιστική.

«Χρειάζομαι ένα μονοθέσιο, το οποίο θα χαίρομαι να οδηγώ. Αυτή τη σεζόν δεν συμβαίνει αυτό. Θέλω κάτι παραπάνω, είμαι εδώ για κάτι παραπάνω», δήλωσε ο Μαλδονάδο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση το 2014 «βλέπει» ο Σόιμπλε

«Όχι» σε νέο κούρεμα του χρέους

Έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση και αύξηση του ΑΕΠ ταχύτερα από την αύξηση του χρέους από το 2014, προβλέπει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του χρέους.

«Η Ελλάδα θα μπορούσε ήδη το 2014 να αφήσει πίσω της τα χειρότερα», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τονίζει.

«”Κούρεμα” χρέους κάναμε το 2011. Τα κρατικά ομόλογα της Ελλάδας μειώθηκαν από όλους τους μη δημόσιους δανειστές εθελοντικά κατά 53%. Αυτό δεν θα το ξανακάνουμε. Ένα δεύτερο “κούρεμα” χρέους δεν θα υπάρξει», δηλώνει ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής Εφημερίδας «Die Zeit» και προσθέ ΤΕΙ ότι «για να μειώσουμε το βάρος χρέους συνολικά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πρέπει το χρέος να αυξάνεται πιο αργά από ό,τι η οικονομική δύναμη και αυτό θα μπορούσε να συμβεί ήδη την επόμενη χρονιά, όταν η χώρα θα βγει από την ύφεση- η Ελλάδα θα μπορούσε τότε ήδη να έχει αφήσει πίσω της τα χειρότερα».

Ο Γερμανός υπουργός αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις θετικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται φέρνει αποτελέσματα και αναδεικνύει ως παράδειγμα τον τουρισμό: «Τον περασμένο χρόνο σχεδόν κανείς από τη Γερμανία δεν έκανε διακοπές στην Ελλάδα, διότι η σχέση κόστους- παροχής ήταν πιο συμφέρουσα στην Τουρκία. Τώρα, όμως, πηγαίνουν και πάλι, διότι μεταξύ άλλων, η Ελλάδα μείωσε το κόστος εργασίας κατά 13%», δηλώνει και συνεχίζει: «Βεβαίως οι Έλληνες υποφέρουν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δεν το αμφισβητώ. Λιγότερο οι ελίτ, οι οποίες έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι, περισσότερο ο απλός κόσμος. Η εξυγίανση είναι πάντα δυσάρεστη. Όσο δεν γινόταν κάτι, τόσο χειρότερα. Αλλά (το πρόγραμμα) λειτουργεί: είμαστε σε όλα τα κράτη- μέλη της ευρωζώνης σε μια καλή πορεία, αλλά και στα κράτη με πρόγραμμα».

Ο κ. Σόιμπλε αποδίδει ακόμη τα προβλήματα στις χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση στις λάθος αποφάσεις του παρελθόντος και όχι στην πορεία λιτότητας.

«Οι υψηλότερες απαιτήσεις ως προς την ανταγωνιστικότητα, λόγω του κοινού νομίσματος και η απίστευτη πίεση στο κόστος παρ αγωγής, λόγω της παγκοσμιοποίησης, δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκαν παντού με σοβαρότητα. Αλλά τώρα γίνονται οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Προκειμένου να γεφυρώσουμε το μεσοδιάστημα, υπάρχουν οι απαραίτητες “ομπρέλες”. Για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, η ΕΕ διαθέ ΤΕΙ έξι δισεκατομμύρια και για αυτό υπάρχουν και διμερή προγράμματα», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επισημαίνει, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ ειδικότερα για την Ελλάδα τονίζει:

«Η Ελλάδα είχε υψηλά χρέη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δεν ήταν πλέον ανταγωνιστική, δεν είχε πλέον πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Πάνω σε αυτό έπρεπε να αντιδράσουμε. Και όταν τα προβλήματα είναι τόσο σοβαρά όσο στην Ελλάδα, τότε δεν επιτυγχάνεται η αλλαγή μέσα σε έξι μήνες, αλλά μόνο εντός περισσότερων ετών» και διευκρινίζει ότι «τα προγράμματα μεταρρυθμίσεων και οι όροι δεν καταρτίζονται από τη γερμανική κυβέρνηση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά από οικονομολόγους της τρόικας- αυτοί έχουν την τεχνογνωσία και είναι αδιάφθοροι».

Επισημαίνει, τέλος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ότι «οι Έλληνες είχαν δύο φορές τη δυνατότητα να ψηφίσουν σε εκλογές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εάν θέλουν να ακολουθήσουν αυτό τον σκληρό δρόμο των μεταρρυθμίσεων και να παραμείνουν στο ευρώ και κάθε φορά αποφάσισαν να κρατήσουν το ευρώ».

Τέσσερις πιστοποιήσεις για την Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το επίτευγμά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας 

Με τέσσερα Διεθνή Πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης πιστοποιήθηκε η Aegean Shipping Management SA από την Lloyd Register Quality Assurance (LRQA)

 

Κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις της Aegean, ο κ. Γιώργος Μελισσανίδης παρέλαβε τις πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008 για τη Διαχείριση Ποιότητας, ISO14001: 2004 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση, OHSAS 18001:2007 για την υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία και ISO50001: 2011 για τη Διαχείριση της Ενέργειας, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας για βέλτιστες πρακτικές σχετικά με την ποιότητα, την πρόληψη της ρύπανσης, την υγεία και Ασφάλεια στο εργασιακό περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Ο κ. Γιώργος Μελισσανίδης, Πρόεδρος της Aegean Shipping Management, δήλωσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το επίτευγμά μας, και για την αφοσίωση των ανθρώπων μας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα, την πιστοποίηση της εταιρίας μας με τα πρότυπα: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO 50001 από την LRQA. Με την πιστοποίηση της ISO 50001, η Aegean Shipping Management ανήκει πλέον στην «εστέτ» ομάδα των εταιρειών, που έχουν πιστοποιηθεί με το εν λόγω πρότυπο. Καθημερινά προσπαθούμε να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, να επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών μας , να γινόμαστε πιο αυστηροί στην προστασία του περιβάλλοντος, στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στον έλεγχο εκπομπής ρύπων. Κατευθυντήριος δύναμή μας, η βελτιστοποίηση των εργασιών μας, τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα” και προσέθεσε:

 

“Aπό την ίδρυσή της το 1996, η Aegean Shipping Management SA έχει καταφέρει να χαράξει μια δυναμική πορεία στον χώρο της ναυτιλίας, και να γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην διεθνή αγορά πετρελαίου”.

 

“H πιστοποίηση της Aegean Shipping Management S.A. ως προς τέσσερα πρότυπα αναδεικνύει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στα Συστήματα Διαχείρισης καθώς και την ισχυρή βούληση της διοίκησης για συνεχή βελτίωση.” δήλωσε ο κ. Γιάννης  Καλαφάτης, Διευθυντής LRQA για την Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη θάλασσα (EMBS).

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο newmoney.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/600966/pros-apohorisi-o-maldonado/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *