Αντιτρομοκρατική Αντιτρομοκρατική Αντιτρομοκρατική ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο Γιώργος Πατέλης

Αντιτρομοκρατική Αντιτρομοκρατική Αντιτρομοκρατική ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο Γιώργος Πατέλης

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και ο Γιώργος Πατέλης, ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, ο οποίος φέρεται να διαδραμάτισε σημαντικό……

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο Γιώργος Πατέλης ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Φέρεται να είχε συνομιλήσει με τον Γιώργο Ρουπακιά πριν από τη δολοφονία

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και ο Γιώργος Πατέλης, ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, ο οποίος φέρεται να διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 34χρονου, Γιώργος Ρουπακιάς, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ φέρεται να είχε συνομιλήσει μαζί του πριν από τη δολοφονία.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Συνελήφθη ο Ηλίας Παναγιώταρος

Προσήλθε από μόνος του στη ΓΑΔΑ

Συνεχίζονται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία οι συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα από τις δικαστικές αρχές και τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες– αφορούν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από τον γενικό γραμματέα και πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Νίκο Μιχαλολιάκο, και τον βουλευτή, Ηλία Κασιδιάρη, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ η Αστυνομία έχει προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις (τουλάχιστον δέκα), ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ μέσα στις οποίες είναι και στελέχη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Κατά τις ίδιες πηγές, έχουν εκδοθεί εντάλματα για 32 στελέχη της ΧΑ και έξι βουλευτές της, μεταξύ των οποίων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος. Ο τελευταίος συνελήφθη προσερχόμενος από μόνος του στη ΓΑΔΑ.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Le Monde: Συνελήφθη ο ηγέτης του νεοναζιστικού κόμματος « Χρυσή Αυγή»

Το ρεπορτάζ της γαλλικής Εφημερίδας για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

«Η ελληνική αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε σήμερα Σάββατο τον ηγέτη του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλοκιάκο και τουλάχιστον έναν βουλευτή του κόμματος αυτού, το οποίο θεωρείται ύποπτο πως είναι ‘εγκληματική οργάνωση’, σύμφωνα με Αστυνομική πηγή», ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΒΟΛΟΣ γράφει η γαλλική Εφημερίδα Le Monde στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Εντάλματα σύλληψης, συνεχίζει το άρθρο, έχουν εκδοθεί για τουλάχιστον ακόμα τρεις βουλευτές του κόμματος αυτού από το Ανώτατο δικαστήριο της Ελλάδας.

«Η ‘ Χρυσή Αυγή’ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης δικαστικής έρευνας, την οποία διεξάγει το Ανώτατο δικαστήριο της Ελλάδας, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα ράπερ Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπ Τεμβρίου, από έναν νεοναζί που συνδεόταν με τη Χρυσή Αυγή, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη», ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ αναφέρει η Le Monde.

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/588438/sta-heria-tis-aditromokratikis-o-giorgos-patelis/
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *