αποζημίωση ΑΟΖ λαθρομετανάστες ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ «Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης»

αποζημίωση ΑΟΖ λαθρομετανάστες ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ «Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ «Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης. Σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και μόνο ο εθνικός σχεδιασμός της Χρυσής……

«Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ηλίας Κασιδιάρης: Εντός της ελληνικής ΑΟΖ υπάρχουν ανεξάντλητα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου

«Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης. Σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και μόνο ο εθνικός σχεδιασμός της Χρυσής Αυγής μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα» ανέφερε στην ομιλία του επί του προϋπολογισμού του 2014, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Στο πλαίσιο αυτό, ο προϋπολογισμός είναι «κατάπτυστος, παράνομος και απαράδεκτος, εφόσον θεσπίζετε νέες κρατήσεις για τους τριτέκνους και τους πολυτέκνους».

Ο κ. Κασιδιάρης, υποστήριξε πως εντός της ελληνικής ΑΟΖ υπάρχουν «ανεξάντλητα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου», με τα οποία η Ελλάδα μπορεί να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα και να εξασφαλίσει ενεργειακή αυτάρκεια στην ευρώπη. Διαπιστώνοντας μείωση των εξοπλισμών, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αδυνατίζει την προστασία του εθνικού αυτού πλούτου.

Σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής, ο βουλευτής αντιτάχθηκε στη μείωση κάθε κοινωνικής παροχής, ζητώντας μάλιστα να χαριστούν τα αγροτικά χρέη, «κατά το παράδειγμα της στρατιωτικής κυβέρνησης της 21ης Απριλίου». Τα ποσά για κοινωνική πολιτική, μπορούν να βρεθούν μέσω στροφής στον εθνικό πλούτο και εμπορικών συμφωνιών με τη Ρωσία, που θα επεκταθούν σε συμφωνίες αμυντικές και κυρίως ενεργειακές. Πρώτος στόχος είναι η διατροφική αυτάρκεια: «Ο περιφερειάρχης Αττικής, ο κος Σγουρός είπε πως “το μόνο που παράγουμε στην Αττική είναι λαθρο μετανάστες, αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε στα ράφια για να τους φάμε”. Αν το είχα πει εγώ, θα με είχαν πάει μέσα με τον αντιρατσιστικό νόμο» παρατήρησε ο κος Κασιδιάρης.

Τέλος, ο κος Κασιδιάρης, ανέφερε πως «στο εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής, το ερώτημα ” ευρώ ή δραχμή” θα απαντηθεί με δημοψήφισμα» και επανέφερε την πρότασή του για μείωση της βουλευτικής Αποζημίωσης στα 1899 ευρώ. «Αντί να αφήσουμε το υπόλοιπο να πάει στους διεθνείς τοκογλύφους και τη Γερμανία, το στέλνουμε στο κομματικό μας ταμείο, όπου πηγαίνει σε πολύ καλύτερους σκοπούς – πατάτες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τομάτες και μακαρόνια, για Έλληνες που πένονται» διευκρίνισε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί ένα ποσό στους Δήμους και έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/618023/to-meizon-provlima-den-einai-oi-hamiloi-misthoi-alla-i-upogennitikotis/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *