αποζημίωση YouTube άνδρες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Το πρωί σχολική επόπτης, το βράδυ “cougar” σε βίντεο κλιπ…

αποζημίωση YouTube άνδρες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Το πρωί σχολική επόπτης, το βράδυ “cougar” σε βίντεο κλιπ…

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ 50χρονη σχολική επιτηρήτρια κέρδισε ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου αποζημίωση για την ντετεκτιβ κορινθος παράτυπη απόλυσή της ντετεκτιβ κορινθος από το καθολικό σχολείο που υπηρετούσε για γραφειο ερευνων 20 χρόνια – Η Διεύθυνση δεν ενέκρινε τη συμμετοχή της σε ραπ συγκρότημα και την εμφάνισή της με μπικίνι μέσα σε μπανιέρα……”

Το πρωί σχολική επόπτης, το βράδυ “cougar” σε βίντεο κλιπ… ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

50χρονη σχολική επιτηρήτρια κέρδισε Αποζημίωση για την παράτυπη απόλυσή της από το καθολικό σχολείο που υπηρετούσε για 20 χρόνια – Η Διεύθυνση δεν ενέκρινε τη συμμετοχή της σε ραπ συγκρότημα και την εμφάνισή της με μπικίνι μέσα σε μπανιέρα…

“Νίκη κατά της αδικίας”, “δικαίωση όσων πιστεύουν στην ελευθερία πράξεων και αποφάσεων του ατόμου” και “χτύπημα κατά της εργοδοτικής αυθαιρεσίας” χαρακτηρίζει την απόφαση Δικαστηρίου που τη δικαίωσε η πιο… διάσημη 50χρονη στη Γαλλία αυτή την εποχή!

Η κυρία Βερονίκ Μπονατζόλα, επί 20 και πλέον έτη εργαζόταν ως σχολική επιτηρήτρια στο ιδιαίτερα αυστηρών αρχών καθολικό κολέγιο Notre Dame de la Tramontane. Άπαντες συμφωνούν πως υπήρξε υπόδειγμα ευσυνείδητης υπαλλήλου έως τη στιγμή που κάποιος από τους μαθητές του σχολείου ανακάλυψε ένα βίντεο κλιπ του διάσημου 27χρονου Γάλλου ράπερ Novia, στο οποίο η μαντάμ Βερονίκ πρωταγωνιστεί παίζοντας όμως το ρόλο της “cougar”, δηλαδή της ώριμης γυναίκας που σχετίζεται ερωτικά με μικρότερους άνδρες. Το τραγούδι του Novia λέγεται Fontaine do Jouvence (Σ.Σ: Το συντριβάνι της Νεότητας) και ο ρόλος της Βερονίκ στο βίντεο κλιπ ιδιαίτερα απαιτητικός καθώς εμφανίζεται σε μπανιέρα με μικροσκοπικό μπικίνι, λουσμένη στη σαμπάνια και με τη συντροφιά άλλων γυναικών…

Το βίντεο μεταδόθηκε αστραπιαία σε όλο το σχολείο, οι γονείς των παιδιών διαμαρτυρήθηκαν και η Διεύθυνση απέλυσε την μαντάμ Βερονίκ, εκτιμώντας πως η “συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ δεν ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου συνάδει με το ρόλο της στο σχολείο και τα ήθη του Κολεγίου…”

Μετά από πολύμηνη δικαστική περιπέ ΤΕΙα η 50χρονη Βερονίκ, η οποία στο ενδιάμεσο έγινε διάσημη στο διαδίκτυο και πραγματική σταρ στη γαλλική νεολαία – ιδιαίτερα στους νεαρούς Γάλλους – άκουσε το Δικαστή να τη δικαιώνει και να της επιδικάζει Αποζημίωση καθώς έκρινε πως η Διεύθυνση του Κολεγίου απέτυχε να αιτιολογήσει για ποιόν λόγο η… απογευματινή ασχολία της κυρίας Μπονατζόλα επηρεάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την εργασία της στο σχολείο.

Για την ιστορία πάντως η Βερονίκ παραμένει ακόμα και σήμερα άνεργη…

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/4O0GIGE2btw” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του ντετεκτιβ στην αθηνα ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εμίλια Αράτα: Η γυμνή… ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα – λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του “Sky One”, “Cιrque de Celebrite”.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/naked-city/article/324544/to-proi-sholiki-epoptis-to-vradu-cougar-se-video-klip/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *