αστυνομικοί Εισαγγελέα ασφαλείας ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Έκλεψαν μέταλλα βάρους 100 κιλών από τη ΔΕΗ

αστυνομικοί Εισαγγελέα ασφαλείας ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Έκλεψαν μέταλλα βάρους 100 κιλών από τη ΔΕΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Tα δικηγοροι για τραπεζικα θεματα βολος κλοπιμαία δικηγοροσ κληρονομικα Είδη Law Mentoring Ποια είναι τα οφέλη; Νομικής Καθοδήγησης βολος αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της δικηγοροι για πειθαρχικα δημοσιων υπαλληλων Επιχείρησης και οι οικογενειακο δικαιο δικηγοροσ ειδικοσ σε ιατρικο δικαιο δικηγοροι βολος δράστες δικηγοροι ιατρικου δικαιου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα δικηγοροι για ακινητα βολος Πλημμελειοδικών Κοζάνης…”

Έκλεψαν μέταλλα βάρους 100 κιλών από τη ΔΕΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Tα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της Επιχείρησης και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Άλλη μια λεηλασία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας από «κυνηγούς» μετάλλων απέτρεψαν οι υπάλληλοι φύλαξης, που αντιλήφθηκαν εγκαίρως δυο εισβολείς οι οποίοι έκλεβαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και ειδοποίησαν της Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δυο Αλβανούς ηλικίας 49 και 22 χρόνων, οι οποίοι είχαν ήδη φορτώσει σε ένα Ι.Χ. φορτηγάκι μέταλλα συνολικού βάρους 100 κιλών που είχαν κλέψει από χώρο του Ορυχείου του Νοτίου Πεδίου της Δ.Ε.Η. Α.Ε.. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της Επιχείρησης και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Λίγες ώρες μετά την απόπειρα διάρρηξης ενός ψητοπωλείου στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Παλικής. Πρόκειται για έναν 27χρονο που ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA

Τη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βία στην Αίγυπτο

Καταγγέλλει την «ακραία πολιτική βία» και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για τις δολοφονίες από τις δυνάμεις ασφαλείας

Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης έρευνας για τις δολοφονίες από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και για τα βασανιστήρια και τις παραβιάσεις του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της συνάθροισης.

Η ανατ ροπή από τον στρατό του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι τον Ιούλιο, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του, προκάλεσε το ξέσπασμα «ακραίας πολιτικής βίας», αναφέρει η οργάνωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

«Μεταξύ της 14ης και 18ης Αυγούστου τουλάχιστον 1.089 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί εξαιτίας της χρήσης υπερβολικής και εξαιρετικά δυσανάλογης φονικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε ο Πίτερ Σπλίντερ, εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Γενεύη.

Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ή να τερματίσουν ένα κύμα διαδογματικών επιθέσεων εναντίον των κοπτών, σύμφωνα με τον Σπλίντερ, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιθέσεις εναντίον της μειονότητας αυτής που αποτελεί το 10% του πληθυσμού της Αιγύπτου.

«Το εύρος της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων —περιλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, του δικαιώματος σε μια δίκαιη δίκη, του δικαιώματος της μη υποβολής σε βασανιστήρια, του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και συνάθροισης— απαιτεί μια επείγουσα, αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.

Τη Δευτέρα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι επανέλαβε την έκκλησή της για τη διενέργεια μια έρευνας για τις δολοφονίες αυτές, καθώς και το αίτημά της να σταλεί μια ομάδα στην Αίγυπτο για να εκτιμήσει την κατάσταση.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/323031/-eklepsan-metalla-varous-100-kilon-apo-ti-dei-/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *