βουλευτών Παράνομες Αριστερά ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου μέσα από το Newsbomb

βουλευτών Παράνομες Αριστερά ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου μέσα από το Newsbomb

ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ακούστε τι δήλωσαν στο Newsbomb για τις ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΠΙΠΛΟ ΣΙΑΡΡΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΒΟΛΟΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΙΑΡΡΑΣ συλλήψεις ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ΒΟΛΟΣ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι Πάνος Σκουρλέτης”

Οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου μέσα από το Newsbomb ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αντώνης Κουμιώτης

Τις πολιτικές αντιδράσεις, μετά τις συλλήψεις του Γενικού Γραμματέα, των Βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, κατέγραψε το Newsbomb.gr, σε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστούν οι πολιτικές τάσεις που διαμορφώνονται και θα οδηγήσουν στις όποιες πολιτικές εξελίξεις. 

Με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να εστιάζει στα πραγματικά προβλήματα της χώρας, στα οποία θεωρεί ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να αναζητήσει τις απαντήσεις, τους εκπροσώπους των ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου, να δηλώνουν την απόλυτη στήριξη στην προσπάθεια κοινής αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, τον Πάνο Καμμένο να περιμένει επίσημη ενημέρωση και το Κ.Κ.Ε. να επιμένει στις πολύμηνες αξιώσεις του, οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου καταγράφονται ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της χώρας

Στις απαντήσεις που πρέπει πλέον να αναζητήσει η ελληνική κοινωνία στα πραγματικά και στα μείζονα προβλήματα αυτής της χώρας, στέκεται ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης.

 «Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει πως η Πολιτεία δεν θα πρέπει να κλείνει τα μάτια της απέναντι στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Χάθηκε χρόνος. Έστω και τώρα βέβαια, το γεγονός ότι υπάρχει μία εγρήγορση εκ μέρους της Δικαιοσύνης είναι κάτι το οποίο θεωρούμε απαραίτητο. Με απόλυτο σεβασμό στο υπάρχον θεσμικό πλαίσιο με ψυχραιμία πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τελικά εμπλέκονται σε παράνομες εγκληματικές πράξεις», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε:

«Την ίδια στιγμή, νομίζω πως η ελληνική κοινωνία θα πρέπει, πέραν από την αναγκαία απάντηση στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, να αναζητήσει τελικά, να δώσει και γενικότερες απαντήσεις, στα πραγματικά και στα μείζονα προβλήματα αυτής της χώρας, που σχετίζονται με την πολιτική του μνημονίου. Ας μην προσπαθήσουν λοιπόν κάποιοι να αξιοποιήσουν την παρουσία της Χρυσής Αυγής , όπως ενδεχομένως έκαναν το προηγούμενο διάστημα, για να μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που τα οποία υφίσταται η ελληνική κοινωνία από την εξοντωτική κοινωνική πολιτική».

Ακούστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, στο newsbomb.gr:

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/ZJEtT835UbQ?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ width=”600″ height=”360″ allowfullscreen=”true”>

<a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ: Ούτε ένα βήμα πίσω

Την απόλυτη στήριξη της προσπάθειας να «χτυπηθούν οι επίορκοι και αυτοί που δεν τήρησαν τον όρκο τους προς το Σύνταγμα, προς τη Δημοκρατία και στη Βουλή και εκτός Βουλής», εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόμου, τονίζοντας ότι « Έχουμε μια οργάνωση με εγκληματικά χαρακτηριστικά. Ούτε ένα βήμα πίσω».

Ακούστε τις δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου, στο newsbomb.gr:

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/XBxhF71mTvo?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ width=”600″ height=”360″ allowfullscreen=”true”>

ΠΑΣΟΚ: Περιμέναμε τον αντιπερισπασμό. Κοινό μέτωπο κατά της εγκληματικής οργάνωσης

Στην στήριξη των προσπαθειών της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης στάθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στηρίζουμε τις προσπάθειες της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και σεβόμαστε τις προσπάθειες που κάνει απέναντι στην εγκληματική οργάνωση που λέγεται Χρυσή Αυγή. Είχαμε θέσει ως ΠΑΣΟΚ το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, είχαμε προτείνει την ενιαία στάση του Δημοκρατικού Τόξου. Είναι η ώρα όλα τα πολιτικά κόμματα, όλος ο κόσμος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο πνευματικός κόσμος, η κοινωνία να συστήσουν κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του newsbomb.gr σχετικά με την μήνυση που κατέθεσαν την Παρασκευή οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε: «Το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα που είχε μιλήσει για εγκληματική οργάνωση και περιμέναμε τον αντιπερισπασμό».

Ακούστε τις δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στο Newsbomb:

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/MEO1cNE0YrE?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ width=”600″ height=”360″ allowfullscreen=”true”> <iframe src="//www. YouTube.com/embed/1m-aaNCeGAA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ width=”600″ height=”360″ allowfullscreen=”true”>

Πάνος Καμμένος: Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το καθήκον της

Δήλωση έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για τις εξελίξεις στο μέτωπο της Χρυσής Αυγής

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουμε επίσημη ενημέρωση σε πολιτικό επίπεδο, η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να κάνει το καθήκον της εφαρμόζοντας το νόμο, την εμπιστευόμαστε».

ΚΚΕ: Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ

Σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής καλεί λαό και νεολαία το ΚΚΕ, με αφορμή τις εξελίξεις «μετά το δολοφονικό χτύπημα της ΧΑ».

Το αστικό κράτος έχει το νομικό πλαίσιο για να αντιμετωπιστούν οι εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. Σημειώνει μάλιστα πως «Το ότι αυτό δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα είναι ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και αποδεικνύει ότι υπήρξε ανοχή και απόπειρα αξιοποίησης της ΧΑ από το καπιταλιστικό κατεστημένο».

Παράλληλα δηλώνει ότι «θα μελετήσει και θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα για τις αλλαγές που εξαγγέλλονται στη νομοθεσία. Θα σταθεί αντιμέτωπο, όμως, σε όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις επιδιώκουν την εξίσωση της ναζιστικής εγκληματικής δράσης με την πάλη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, την εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό, με βάση και αντίστοιχες κατευθύνσεις της ΕΕ».

«Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η ιστορική πείρα έχει αποδείξει ότι τα ναζιστικά μορφώματα, όπως η ΧΑ, είναι παιδιά του καπιταλισμού, το μακρύ χέρι του κεφαλαίου» προσθέ ΤΕΙ η ανακοίνωση.

Σ. Κεδίκογλου: «Η Δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας»

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε για τις συλλήψεις του αρχηγού, αλλά και τον βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 

«Η Δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας της. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της», ανέφερε. 

Διαβάστε επίσης: 

Σε εξέλιξη έρευνες στα σπίτια συλληφθέντων μελών της Χ.Α.

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός

«Εγκληματική οργάνωση» συνολικά η Χρυσή Αυγή

Παράνομος οπλισμός εντοπίστηκε στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου

Χ. Αθανασίου: Αν παραπεμφθούν σε δίκη, θα υπάρξει Δίκαιη Δίκη

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για Χρυσή Αυγή και εκλογές

Προσαγωγή αστυνομικού λόγω της Χρυσής Αυγής

Συλλήψεις Χρυσής Αυγής: Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ

Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη ο Γιώργος Πατέλης

<a href="http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/351429/sto-stohastro-tis-anakritrias-o-synergos-%E2%80%93-odigos-toy-roypa Kia” target=”_self”>Στο στόχαστρο της ανακρίτριας ο συνεργός – οδηγός του Ρουπακιά

Άρχισαν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής

«Κόβεται» η ροή χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή

Καταγγελία-ΣΟΚ:Με χαράκωσαν χρυσαυγίτες 1 μέρα μετά τη δολοφονία Φύσσα

<a href="http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/351429/sto-stohastro-tis-anakritrias-o-synergos-%E2%80%93-odigos-toy-roypa Kia“>Στο στόχαστρο της ανακρίτριας ο συνεργός – οδηγός του Ρουπακιά

ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/351566/oi-antidraseis-toy-politikoy-kosmoy-mesa-apo-to-newsbomb
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *