Βόλου Μαγνησία Κυριακή ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ανοιχτή συνέλευση περιπτερούχων

Βόλου Μαγνησία Κυριακή ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ανοιχτή συνέλευση περιπτερούχων

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ανοιχτή συνέλευση συγκαλεί για αύριο, εγκατασταση ηλιακου θερμοσιφωνα Κυριακή, βαση ηλιακου ηλιακοι θερμοσιφωνες λαρισα στις 12:30 το μεσημέρι, τοποθετηση ηλιακου στην αίθουσα του Συνδέσμου Λιμενεργατών Βόλου, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ πλατεία Τελωνείου, τιμεσ ηλιακων το ΑΜΕΠΕΚΑ (Αγωνιστικό Μέτωπο Περιτπερούχων Καπνοπωλών) Μαγνησίας.

Οι περιπτερούχοι καλούν ηλιακοι ηλιοακμη στη μποιλερ ηλιακων συνέλευση να”

Ανοιχτή συνέλευση περιπτερούχων ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ανοιχτή συνέλευση περιπτερούχων

Ανοιχτή συνέλευση συγκαλεί για αύριο, Κυριακή, στις 12:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Συνδέσμου Λιμενεργατών Βόλου, πλατεία τελωνείου, το ΑΜΕ ΠΕΚΑ (Αγωνιστικό Μέτωπο Περιτπερούχων Καπνοπωλών) Μαγνησίας.

Οι περιπτερούχοι καλούν στη συνέλευση να συμμετάσχουν οι ιδιοκτήτες των περιπτέρων αλλά και οι υπεύθυνοι των αποθηκών που προμηθεύουν με προϊόντα τα περίπτερα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο τα τελευταία χρόνια.

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός θα περιμένει

Στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός θα βρει τον Εργοτέλη, ενώ ο Ολυμπιακός τον νικητή του Φωκικός-Αχαρναϊκός – Ντέρμπι Ολ. Βόλου– Παναχαϊκής στον πρώτο γύρο

Έγιναν γνωστά τα ζευγάρια για το νέο Κύπελλο Ελλάδας. Στην πρώτη φάση –σε νοκ άουτ αγώνες- υπάρχουν ομάδες της Football League, όπου μπήκαν στην κληρωτίδα ανάλογα με τον όμιλο που ανήκουν στο πρωτάθλημα (Νότιος, Βόρειος).

Οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας θα κάνουν την εμφάνισή τους στην δεύτερη φάση του θεσμού, σε διπλά παιχνίδια. Εκεί, λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Εργοτέλη, ενώ το έτερο ζευγάρι που έγινε γνωστό είναι αυτό ανάμεσα σε Πλατανιά και Απόλλων Σμύρνης. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Τα δύο πρώτα επεισόδια της Προδοσίας* είναι στο ΘΕΜΑ

*Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παρ αγωγής θα αρχίσει να παίζεται από το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπ Τεμβρίου στο STAR. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη του 1960 και προβάλλεται τηλεοπτικά σε 21 χώρες

Αυτή την Κυριακή, τα δύο πρώτα  επεισόδια της πολυβραβευμένης  ολοκαίνουργιας τουρκικής σειράς “Η Προδοσία” είναι στο Θέμα. Πριν ξεκινήσει να προβάλλεται από την τηλεόραση του Star, αποκτήστε αυτή την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς που πέτυχε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αναφέρεται στη ζωή μιας συνηθισμένης οικογένειας με πατέρα καπετάνιο.

Η ρουτίνα της οικογένειας ταράζεται, όταν -μετά την επιστροφή του πατέρα- η μητέρα, που είναι και ο στύλος της οικογένειας κατά την απουσία του, ανακαλύπ ΤΕΙ ότι ο σύζυγος της έχει ερωμένη και μάλιστα μία νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία. Όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η ζωή όλων αλλάζει, καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα που ακολουθούν.

Μη χάσετε λοιπόν αυτήν  την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια  του νέου ερωτικού δράματος που θα σας καθηλώσει, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://taxydromos.gr/article.php?id=100635&cat=1
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *