γέννηση Φωτογραφήθηκε Θεσσαλονίκη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Στο ΚΘΒΕ ο Παπούλιας

γέννηση Φωτογραφήθηκε Θεσσαλονίκη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Στο ΚΘΒΕ ο Παπούλιας

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το έργο του Μπέρτολτ Μπρέχτ «Η πτωτική άνοδος του Αρτούρου Ούι» μια δραματική παραβολή του Γερμανού δραματουργού για τον Αδόλφο Χίτλερ……

Στο ΚΘΒΕ ο Παπούλιας ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Παρακολούθησε έργο του Μπρέχτ

Το έργο του Μπέρτολτ Μπρέχτ «Η πτωτική άνοδος του Αρτούρου Ούι» μια δραματική παραβολή του Γερμανού δραματουργού για τον Αδόλφο Χίτλερ, τις συνθήκες γέννησης, ανόδου αλλά και της μοιραίας ανάσχεσης του ναζισμού, παρακολούθησε χθες το βράδυ στη σκηνή του Βασιλικού θεάτρου του ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη, τραπεζικο δικαιο δικηγοροι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, δικηγοροι που ασχολουνται με κτηματολογιο κ. Κάρολος Παπούλιας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παράσταση του έργου – το οποίο, όπως είπε στη διάρκεια του διαλείμματος στον διευθυντή του θεάτρου κ.Γιάννη Βούρο και τα μέλη του Δ.Σ που τον συνόδευαν, δικηγορικο γραφείο βολος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ένα από τα …500 ανεβάσματα του Στο ιστορικό θέατρο που ίδρυσε ο Μπ.Μπρέχτ στο Βερολίνο – το Μπερλίνερ Ανσάμπλ, πριν από πολλά χρόνια.

Ο κ. Παπούλιας χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της απόλυτα σύγχρονης (παρότι γράφτηκε πριν 72 ακριβώς χρόνια) μπρεχτικής αλληγορίας, ενώ στο τέλος της παράστασης ανέβηκε στη σκηνή, δικηγοροσ ακινητα όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και φωτογραφήθηκε με τον πολυμελή θίασο.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών

Από την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, νομικός προπονητής οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, Law Mentoring Ποια είναι τα οφέλη; προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Όχι» Μπουτάρη στην κινητικότητα των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο υπ αγωγής των εργαζομένων στα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο καθεστώς κινητικότητας εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ αναφερόμενος ειδικά στα δημοτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης (TV100, FM100 και FM100,6), υπογράμμισε ότι η διοίκηση του δήμου μέσα σε 30 μήνες πέτυχε τη μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 55% (από 8 εκατ. ευρώ το 2009 σε 3,5 εκατ. ευρώ φέτος) και του προσωπικού κατά 43% (καταργήθηκαν 49 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 17 θέσεις απασχόλησης ορισμένου χρόνου ή έργου).

Σήμερα τα δημοτικά ΜΜΕ διαθέτουν 120 εργαζόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, μετά βίας καλύπτουν τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Στο μεταξύ, στο ενδεχόμενο ένταξης των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ στο καθεστώς κινητικότητας αντιδρούν και οι συνδικαλιστικές ενώσεις.

Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση δεν μπορούν να λογίζονται ως «απλοί αριθμοί», που πρέπει απλώς να μειωθούν, σύμφωνα με τις επιταγές τις τρόικας, δικηγοροι φορολογικων υποθεσεων βολος παραγνωρίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και τη συμβολή τους στη αντικειμενική ενημέρωση και τη Δημοκρατία».

Από την πλευρά της, Φορέας της Νομικής Καθοδήγησης η ΕΣΗΕΜ-Θ κάνει λόγο για συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στο δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση. «Για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία-Θράκη, ενδεχόμενο «λουκέτο» των δημοτικών ΜΜΕ, δικηγοροι βολος έπειτα και από την βίαιη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, σημαίνει την πλήρη εξαφάνιση της δημόσιας ενημέρωσης, κατάσταση πρωτοφανής για ευρωπαϊκή χώρα», αναφέρει.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600890/sto-kthve-o-papoulias/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *