Γιώργου Λιάγκα showbiz Ναταλία Γερμανού ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Νίκος Μουτσινάς: Ούτε μας δένουν τα κανάλια, ούτε τα παντρευόμαστε!

Γιώργου Λιάγκα showbiz Ναταλία Γερμανού ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Νίκος Μουτσινάς: Ούτε μας δένουν τα κανάλια, ούτε τα παντρευόμαστε!

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ «Σου ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ φαίνομαι ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για τύπος που μπορεί κανείς ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ να ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ τον… δέσει;»

…”

Νίκος Μουτσινάς: Ούτε μας δένουν τα κανάλια, ούτε τα παντρευόμαστε! ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

«Σου φαίνομαι για τύπος που μπορεί κανείς να τον… δέσει;»

Για τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, τη νέα σεζόν που ξεκινά και τον «ανταγωνισμό» με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς σε τηλεοπτικό περιοδικό.

 

«Σου φαίνομαι για τύπος που μπορεί κανείς να τον… δέσει; Είχα συμφωνήσει να μείνω στον ALPHA και για το ” ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Δέστε τους” και για μια νέα εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής για τη συνεργασία του με τον Alpha, ενώ επιβεβαίωσε την πρόταση από το Mega για την ανάληψη της πρωινής ζώνης: «Όταν ήρθε η πρόταση για το πρωινό, απλά την αρνήθηκα. Είχα δώσει τα χέρια και δεν έκανα πίσω».

 

Σχολιάζοντας την μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, αλλά και την ανάληψη της παρουσίασης του «Πρωινό Mou» από τον Πέτρο Κωστόπουλο, είπε: «Μεγάλη κινητικότητα! Κι αυτό είναι καλό, γιατί για καιρό τα νερά λίμναζαν. Τώρα ταράχτηκαν και ίσως ανανεωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Για τον Λιάγκα και τη Σκορδά τι να σου πω; Θα είχαν λόγο να φύγουν από ένα κανάλι για να πάνε σε ένα άλλο και να κάνουν την ίδια εκπομπή. Για τον Κωστόπουλο πάλι, έπαθα αυτό που όπως ξέρω, έπαθαν πολλοί. “Α, αλήθεια;” είπα. Δεν το είχα φανταστεί, τον είχα για βραδινό τύπο».

 

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα ονόματα που μεταγράφηκαν στον ΑΝΤ1 στο περιοδικό «TV Zapping»: «Όσο για τον ΑΝΤ1, που μάζεψε όλη τη showbiz, κάτσε να δούμε πού θα τη βάλει και θα επανέλθουμε».

 

Τέλος, σχετικά με τα πανομοιότυπα talk shows που θα παρουσιάσουν ο ίδιος και η Ναταλία Γερμανού, καθώς και οι δύο έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν οι νέες τους εκπομπές να έχουν στοιχεία του αμερικανικού «Chelsea Lately», είπε: «Η ίδια μου είπε ότι δεν θα κάνει κάτι ανάλογο… Η μεταγραφή της ήταν ηρωική! Έκλεισε επιτυχημένα ένας κύκλος, ανοίγει ένας καινούριος. Ούτε μας δένουν, ούτε μας φυλακίζουν τα Κανάλια και ούτε τα παντρευόμαστε! Εργαζόμαστε σε αυτά και κάποια στιγμή οι κύκλοι κλείνουν».

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφήθηκε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ «Έσ ΤΕΙλαν στον άλλο κόσμο» το Μάρκο Λεζέ! Tου έκαναν και τρισάγιο!

Και δεν έφτανε αυτό!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/314471/nikos-moutsinas-oute-mas-denoun-ta-kanalia-oute-ta-padreuomaste/
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *