γυμναστήριο γεύμα άσκηση ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το 25% όσων γυμνάζονται παίρνουν βάρος

γυμναστήριο γεύμα άσκηση ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το 25% όσων γυμνάζονται παίρνουν βάρος

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το 25% όσων γυμνάζονται συστηματικά παίρνουν βάρος, επειδή μετά την άσκηση τρώνε παχυντικά σνακ, δικηγοροι για οικονομικα θεματα βολος σύμφωνα με νέα έρευνα……

Το 25% όσων γυμνάζονται παίρνουν βάρος ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Αιτία η κατανάλωση παχυντικών σνακ μετά την άσκηση

Το 25% όσων γυμνάζονται συστηματικά παίρνουν βάρος, επειδή μετά την άσκηση τρώνε παχυντικά σνακ, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Μήπως είστε από αυτούς που επισκέπτονται το γυμναστήριο για να μην αισθάνονται τύψεις όταν φάνε ένα λαχταριστό κομμάτι brownie; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το ¼ όσων πηγαίνουν γυμναστήριο παίρνουν βάρος τον πρώτο καιρό. Αυτό συμβαίνει επειδή νιώθουν ότι έχουν κάψει θερμίδες και επομένως επιτρέπουν στον εαυτό τους να φάει λιχουδιές μετά την άσκηση.

Η έρευνα βρήκε ότι το 39% όσων πηγαίνουν στο γυμναστήριο καίνε μόλις 300 θερμίδες σε κάθε προπόνηση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να πάρουν βάρος στην περίπτωση που συνηθίζουν να «επιβραβεύουν» τον εαυτό τους με παχυντικά σνακ μετά την άσκηση.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που γυμνάζονται επαναπαύονται και τους είναι δυσκολότερο να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της δίαιτάς τους.

Επιπλέον, 26% των ατόμων που πάνε στο γυμναστήριο παίρνουν βάρος όταν ξεκινήσουν συστηματικά την άσκηση, 49% διατηρούνται στα κιλά τους, ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ βολος ενώ 27% χάνουν βάρος.

Όσο για τις θερμίδες, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ 4 στους 10 καίνε 300-500 σε κάθε τους επίσκεψη στο γυμναστήριο, το ¼ των ατόμων καίει μόνο 200-300, το 10% 100-200 θερμίδες και το 4% λιγότερες από 100 θερμίδες. Μάλιστα περισσότεροι από 1/3 των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έτρωγαν μετά την προπόνηση μια λιχουδιά.

Ένας ακόμα λόγος που όσοι γυμνάζονται παίρνουν βάρος είναι ότι η άσκηση ανοίγει την όρεξη. Αυτό δήλωσε το 53% των ερωτηθέντων.

Επίσης, αρκετοί συνηθίζουν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο πριν από μια έξοδό τους για φαγητό. Σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να αντισταθμίσουν τις θερμίδες που θα πάρουν από το γεύμα.

Πηγή: vita.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Παύση του δημάρχου Ιθάκης για χρέη προς το δημόσιο

Σε παύση του δημάρχου Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανού προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκη, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Σε βάρος του δημάρχου είχε βεβαιωθεί χρέος 8.447.955 ευρώ προς το Δημόσιο από την προσωπική του επαγγελματική ενασχόληση ως ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας, το οποίο είχε καταστεί ληξιπρόθεσμο.

Ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την ιδιότητά του ως αιρετού και ενέπλεξε το δήμο στα ατομικά του χρέη.

Συγκεκριμένα, δικηγοροι ακινητων η ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου Αττικής είχε προβεί σε αναγκαστική εκτέλεση τμήματος της οφειλής και σε αυτό το πλαίσιο επέβαλε κατάσχεση του ¼ της Αποζημίωσης που λάμβανε ως δήμαρχος Ιθάκης.

Εκμεταλλευόμενος τη θέση του και χωρίς να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και την προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών, Law Coaching προέβη σε αρνητική δήλωση, με το επιχείρημα ότι η αναγκαστική απαίτηση του Δημοσίου είναι παραγεγραμμένη (και εξ’ αγνοίας του γιγαντώθηκε το ποσό λόγω προστίμων και προσαυξήσεων) και με το επιχείρημα ότι η αντιμισθία του Δημάρχου είναι μη κατασχέσιμη.

Στη συνέχεια η ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών επέβαλλε κατάσχεση κατά της αποζημίωσής του για νέα χρέη προς το Δημόσιο, με έγγραφό της προς την προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών. Η προϊσταμένη αποδέχθηκε την παρακράτηση μέρος της αντιμισθίας.

Όμως, ο δήμαρχος είχε προβεί σε αρνητική δήλωση δυο ημέρες νωρίτερα. Στη συνέχεια υποβίβασε την προϊσταμένη σε θέση τηλεφωνήτριας στην πολεοδομία. Η υπάλληλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, εκδόθηκε προσωρινή διαταγή και επανήλθε στη θέση της.

Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος είχε ανακαλέσει τη θετική δήλωση προς τη ΔΟΥ και τη σχετική εντολή προς τα ταμεία, ώστε να μη γίνει παρακράτηση της αντιμισθίας του.

Τελικά, μετά από αιτιολογημένη έκθεση της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και κλήθηκε να απολογηθεί για την εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες για ατομικά του χρέη, δικηγοροσ επιχειρησεων βολος για αυθαίρετη δίωξη της προϊσταμένης, για την κατ’ αυτού άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος, Law Coach για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες και για αδικαιολόγητες απουσίες από το δήμο τα έτη 2011-2012.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Συνωστισμός τάνκερ στον Περσικό

Δείτε στο protothema.gr αποκλειστικές φωτογραφίες από την κίνηση στο αγκυροβόλιο του εμιράτου της Φουτζέιρα – Εφοπλιστές και ενεργειακές εταιρείες σπεύδουν να «φορτώσουν» προτού εκτιναχθεί η τιμή του πετρελαίου σε περίπτωση που οι ΗΠΑ χτυπήσουν τη Δαμασκό

Ολα τα διαθέσιμα σούπερ τάνκερ της υφηλίου έχουν μαζευτεί την τελευταία εβδομάδα στον Περσικό. Η κρίση με την Συρία και η αναμενόμενη άνοδος της τιμής του πετρελαίου εάν τελικά οι ΗΠΑ χτυπήσουν, προβληματίζουν έντονα τους πετρελαικούς κολοσούς που έσπευσαν να πάρουν “θέσεις μάχης” πριν πέσουν οι πρώτες βόμβες στη Δαμασκό.

Ετσι, εκατοντάδες τάνκερ από όλο τον κόσμο έχουν μαζευτεί τις τελευταίες μέρες στον Kόλπο στην προσπάθειά τους να φορτώσουν όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορούν, καθώς μια πίθανή πολεμική ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή θα εκτοξεύσει την τιμή του μαύρου χρυσού στα ύψη.

Οι αναλυτές της Societe Generale δεν αποκλείουν μιαν άνοδο της τιμής του μαύρου χρυσού στα επίπεδα των 125 δολαρίων με το ξεκίνημα των αεροπορικών βομβαρδισμών στη Συρία. Στην περίπτωση δε που οι επιθέσεις αυτές οδηγήσουν έστω σε προσωρινή διακοπή της εξόρυξης και διανομής πετρελαίου στην ευρύτερη περιοχή, οι ειδικοί της SocGen “βλέπουν” την τιμή στα 150 δολάρια ανά βαρέλι.

Αντίστοιχες είναι και οι προβλέψεις των αναλυτών της Bank of America Merrill Lynch: 120 δολάρια το βαρέλι για το αργό στο ξεκίνημα της “πολεμικής κρίσης” και στα 130 δολάρια τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/587682/to-25-oson-gumnazodai-pairnoun-varos/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *