γυναικολόγος γυναικολόγος γυναικολόγος ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Πλησιάζει η μέρα που θα κρατήσει το πρώτο μωρό του αγκαλιά ο Σρόιτερ

γυναικολόγος γυναικολόγος γυναικολόγος ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Πλησιάζει η μέρα που θα κρατήσει το πρώτο μωρό του αγκαλιά ο Σρόιτερ

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Πλησιάζει η μέρα ΕΠΙΠΛΟ που θα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ κρατήσει ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ το ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ πρώτο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ μωρό ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ του αγκαλιά ο Σρόιτερ”

Πλησιάζει η μέρα που θα κρατήσει το πρώτο μωρό του αγκαλιά ο Σρόιτερ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

Η σύντροφός του Ιωάννα Μπούκη διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της καθώς η κορούλα τους θα έρθει στον κόσμο μέσα στον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχει κάνει ο γυναικολόγος της μέλλουσας μαμάς. Η εγκυμοσύνη της βαίνει καλώς και αυτόν τον καιρό ασχολείται με τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου της μικρής που προφανώς θα είναι άψογο και με όλες τις ανέσεις για να την υποδεχτεί κατάλληλα.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

 

ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Η ΑΝΑΣΑ, συμμετέχει στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Στόχος να στείλει μήνυμα για ένα υγιές πρότυπο ζωής

Η ΑΝΑΣΑ, συμμετέχει στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την υποστήριξη της WIND, με στόχο να στείλει μήνυμα για ένα υγιές πρότυπο ζωής, βασισμένο στις αξίες της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικής προσφοράς.

Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε κι εσύ Σύμμαχος στον Μαραθώνιο Αγώνα κατά των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής» γιόρτασε τη φετινή συμμετοχή της, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Pasaji στο City Link στο Σύνταγμα, με εκδήλωση που παρέθεσε για τους φίλους και υποστηρικτές του έργου της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστές προσωπικότητες όπως οι: Ευσταθία – Τραγουδίστρια -Μουσικός –Συγγραφέας, o Κώστας Κόκλας – ηθοποιός, η Παναγιώτα Βλαντή – ηθοποιός, η Χριστίνα Αλεξανιάν – ηθοποιός, ο Μάκης Τσέλιος – Σχεδιαστής Μόδας, η Έμυ Λιβανίου – Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, η Ματθίλδη Μαγγίρα – ηθοποιός – Παρουσιάστρια, ο Τάσος Παπαλαζάρου – Διατροφολόγος, η Ιρένε Μουρτζούχου – Επιχειρηματίας, η Ανίτα Ναθαναήλ – Επιχειρηματίας, η Σόφη Πασχάλη – Γυμνάστρια, η Άννα Κούμπα – Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού, ο Σωτήρης Κυρανάκος – Υπ. Κοινωνικής Ευθύνης ΣΕΓΑΣ, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος – Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων και πολλοί άλλοι.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σύμβολο της συμμετοχής της ΑΝΑΣΑ στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, αλλά και της συνεργασίας της με την WIND. Πρόκειται για ένα γλυπτό γυναικείας μορφής σε κίνηση, που φιλοτέχνησε ο Στέλιος Παναγιωτόπουλος του οποίου η έμπνευση προήλθε από τα πρόσωπα όλων των γυναικών που βγήκαν νικήτριες στον αγώνα κατά της νευρικής ανορεξίας καθώς και στη μορφή και κίνηση της αρχαίας Ελληνικής θεότητας της Νίκης.

Οι φίλοι και υποστηρικτές της ΑΝΑΣΑ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Προέδρου της κυρίας Ζέτας Δούκα και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου περισσότεροι από 50 δρομείς θα τρέξουν με τη φανέλα της «ΑΝΑΣΑ» για να στηρίξουν τον σκοπό της οργάνωσης. Ανάμεσά τους οι: Ζέτα Δούκα : ηθοποιός– Προεδρος ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ, Αγγελική Χονδροματίδου – Γενική Γραμματέας ΑΝΑΣΑ, Ανίτα Ναθαναήλ – Επιχειρηματίας, Σόφη Πασχάλη – Γυμνάστρια, Κατερίνα Σάπαρη – Αθλήτρια – Υπεύθυνη Social Media ΑΝΑΣΑ, Γιάννης Κορδόνης , Μιχάλης Χατζαντωνάς – Γυμναστής, Μάνθος Σωτηρίου , Αλέξανδρος Σωτηρίου, Μαρία Ροδίτη, Άννα Πρέλεβιτς, Κωνσταντίνος Σκαμαγκούλης, Ηλίας Χιντιπάς – Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Γιώργος Χιντιπάς, Ηλίας Αραχωβίτης – Dj, Γεωργία Κούτσαρη.

Η ΑΝΑΣΑ, είναι η μοναδική Α.Μ.Κ.Ε στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του σύγχρονου ψυχοπαθολογικού προβλήματος των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής (Ψυχογενής Ανορεξία, Ψυχογενής Βουλιμία, Ψυχαναγκαστική Πολυφαγία).

Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής εταιρικών σχέσεων Wind, Ζέτα Δούκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, υφυπουργός υποδομών μεταφορών και δικτύων, Αγγελική Χονδροματίδου

Ιλεάνα Κιρκιλη, Μάκης Τσέλιος

Κώστας Κόκλας, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής εταιρικών σχέσεων Wind

Παναγιώτα Βλαντή

Ματθίλδη Μαγγίρα

Αννίτα Ναθαναήλ

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Χορεύοντας λίγο πριν το χειρουργείο

Μια γυναίκα αντιμετωπίζει με θάρρος τη διπλή μαστεκτομή

Η μαστεκτομή είναι μια επέμβαση που χρειάζεται μεγάλο κουράγιο και ψυχολογική δύναμη για να την αντέξει μια γυναίκα.

Και το να αντιμετωπίζεις με τέτοιο θάρρος μια διπλή μαστεκτομή είναι κάτι σπάνιο, που μπορεί όμως να δώσει δύναμη και κουράγιο και σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Ίσως αυτό σκέφτηκε η Deborah Cohan, μαιευτήρας-γυναικολόγος στο νοσοκομείο Mt. Zion του Σαν Φρανσίσκο, η οποία λίγα λεπτά προτού ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι, αποφάσισε να… τα δώσει όλα σε ένα χορό!

Το χειρουργικό δωμάτιο μετατράπηκε για λίγο σε αίθουσα… πάρτι, με την ιατρική ομάδα που είχε αναλάβει την επέμβαση να συμμετέχει στο χορό!

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Huffington Post, η Deborah ζήτησε από φίλους και συγγενείς να γυρίσουν κι εκείνοι τα δικά τους χορευτικά βίντεο, προκειμένου να τα βλέπει κατά το στάδιο της ανάρρωσής της.

<reembedit width="644" height="400" vid="//www. YouTube.com/embed/ypgGh2A50TA” provider=” YouTube“>

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/362336/plisiazei-i-mera-poy-tha-kratisei-to-proto-moro-toy-agkalia-o-sroiter
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *