διάστημα ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Πρώτη θέση για την Παναχαϊκή

διάστημα ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Πρώτη θέση για την Παναχαϊκή

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Πρώτη θέση για την Παναχαϊκή

Πρώτη θέση για πετρες καρυστου την Παναχαϊκή ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Την Δευτέρα έλαβε τέλος και επίσημα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών στην Ελευθερούπολη. Με τους «4 for πετρα καρυστου πλακεσ καρυστου U» να πετρα λατομειου τιμη έχουν καταφέρει το στόχο τους και οι επιτυχίες τους για τετάρτη φορά να έχουν  φέρει την Παναχαϊκή στην πρώτη θέση ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΟ. Ποιοι είναι οι «4 for λατομεια πηλιου U»;

*ΜΠΕΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 81κιλα. Ύστερα από τρεις ισάριθμες νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής.

*ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ λατομεια πηλιου 91κιλα.  Με τέσσερις νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής.

“*ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ 91 κιλα. Τρεις νίκες και μια ήττα στον τελικο.

*ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 64 κιλά. Αναδείχτηκε δεύτερος χάνοντας σε έναν πολύ όμορφο τελικό.

Από την πλευρά του ο Νίκος Πλέας  ο προπονητής της Παναχαϊκής τόνισε: «Όταν ξεκινήσαμε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε δηλώσει μου είχα πει ,» αυτοί οι αθλητές με έχουν μάθει να είμαι αισιόδοξος σε κάθε πρωτάθλημα, πραγματικά αυτά τα παλικάρια όλο αυτό το διάστημα μέσα από  προσπάθεια και πίστη …

Είχαν βάλει στόχο για το καλύτερο και δεν ήταν η πρώτη φορά , αυτό όμως που τους έκανε διαφορετικούς ήταν ο τίτλος τους «4 for U» είχα πει αυτοί ξέρουν τι σημαίνει αυτός ο τίτλος ήρθε η στιγμή να εξηγήσω τον τίτλο τους. Οι «4 for U» είναι αυτοί που με τον τρόπο τους και οι τέσσερις μου αφιέρωναν κάθε ημέρα την προετοιμασία τους με τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς να μου λέμε ποτέ εγωιστικά «θέλω».

Οι «4 for U» θυμίζει παρά πολύ αυτό που λέγεται σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια, σε μια ομάδα «όλοι για έναν και ένας για όλους » και το έκαναν ακόμη πιο πράξη οι ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ στον τελικό των 91 κιλών (απλά παρουσιάστηκαν για τυπική διαδικασία με τον ΓΟΥΡΖΕΛΑ να παραχωρεί την πρώτη θέση στο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ τρεις φορές πρωταθλητής Α κατ)

Και τέλος οι «4 for U» είναι αυτοί όπου χωρίς πολλά λόγια με σημαία τους την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ φωνάζουν «4 for U» ΠΑΝΑΧΑ 2008 ,2009,2012 και 2013 ΜΠΕΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ, ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ και μαζί τους και οι άλλοτε πρωταθλητές μας ΚΛΕΑΝΘΗΣ , ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ. Θέλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Λίμπρο Ριζώτη  για την βοήθεια του».

Πηγή:http://www.patrasevents.gr

667448

667449

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

” πετρα τιμες Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται πετρες καρυστου ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, πετρες καρυστου ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Το μεγάλο δίθυρο coupe της Mercedes

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο έκλεψε τη παράσταση στη παρουσίαση του νέου «οπλοστασίου» της Mercedes-Benz στην ημέρα Τύπου της Έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης!

Παραδοσιακά η γερμανική μάρκα έχει στη κορυφή της γκάμας της ένα μεγάλο κουπέ και η S-Class Coupe Concept αποτελεί προπομπό για αυτό, όσο κι αν τελικά θα διαφέρει όταν θα μπει στη γραμμή της παρ αγωγής.

Το δίθυρο μοντέλο ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Σύμφωνα με τη Mercedes, το σχεδιασμό της χαρακτηρίζει «αισθησιακή σαφήνεια» και τοποθετείται ανάμεσα σε έννοιες όπως μοντερνισμός και avant-garde, παράδοση και εξέλιξη. Χαρακτηριστικές αναλογίες πισωκίνητου κουπέ, με τις γνώριμες καμπύλες της μάκρας, σε ένα μαεστρικά σμιλεμένο σύνολο.

Με μακρύ καπό που οδηγεί στο δυναμικό πρόσθιο μέρος όπου θεσπόζει η γρίλια με τα χρωμιωμένα μέρη, στην οποία βρίσκεται και το αστέρι. Τα ιδιαίτερου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα είναι όλα LED. Στο πλάι συναντάμε μυώδεις γραμμές, μεγάλους θόλους που φιλοξενούν τους 21 ιντσών τροχούς (με ελαστικά 265/35 R 21 εμπρός και 295/35 R 21 πίσω).

Πίσω, λιτή αλλά σαγηνευτική, με την πινακίδα να έχει κατέβει στο χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα, επιτρέποντας να κατέβει και το σήμα της μάρκας, κάτω από τη χρωμιωμένη γραμμή που ενώνει τα δύο άκρα, με τα επίσης LED φωτιστικά σώματα.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.fightsports.gr/boxing/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *