διαβήτη στρες διαβήτη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Βάλτε τα παπούτσια σας και βγείτε για περπάτημα

διαβήτη στρες διαβήτη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Βάλτε τα παπούτσια σας και βγείτε για περπάτημα

δικηγοροι ακινητων βολος, https://intra-legem.gr/. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το βάδισμα είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για το σώμα και προσφέρεται για όλους: δικηγοροι για τραπεζικα θεματα βολος τις έγκυες, τους ηλικιωμένους……

Βάλτε τα παπούτσια σας και βγείτε για περπάτημα ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το βάδισμα είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις

Το βάδισμα είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για το σώμα και προσφέρεται για όλους: τις έγκυες, δικηγοροι ειδικευμενοι στα ακινητα θεσσαλονικη βολος τους ηλικιωμένους, τους παχύσαρκους, όσους πάσχουν από αρθρίτιδα, δικηγοροι ιντερνετ διαβήτη ή οστεοπόρωση. Αλλά και γι’ αυτούς που αναρρώνουν από καρδιακή προσβολή ή από εγχείρηση by pass.

Εύκολο και ασφαλές, το βάδισμα προσφέρεται για εσάς που είστε εντελώς αγύμναστοι και θέλετε να αρχίσετε να γυμνάζεστε. Τα καταλληλότερα μέρη για βάδισμα είναι εκείνα που έχουν πολύ πράσινο, χωρίς αυτοκίνητα και θορύβους, όπως δάση, πάρκα, άλση, βουνό και παραλίες.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Το βάδισμα κάνει καλό, αφού:

• Τονώνει το καρδιαγγειακό σύστημα.

• Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εφόσον αυξάνει την «καλή» χοληστερόλη.

• Αυξάνει τις καύσεις του οργανισμού.

• Χαλαρώνει όλους όσοι ζουν έντονα.

• Μειώνει τις πιθανότητες οσφυαλγίας.

• Δυναμώνει τους μύες των ποδιών.

• Περιορίζει τον κίνδυνο για απώλεια μυϊκής μάζας και κατάγματα.

• Μειώνει τους κινδύνους επιπλοκών στο διαβήτη.

• Αυξάνει την κινητικότητα σε όσους πάσχουν από αρθρίτιδα.

• Βελτιώνει την ψυχολογική κατάσταση, δικηγοροι διαζυγιων βολος καθώς μειώνει το στρες, χαλαρώνει το νου και φέρνει ευεξία και καλή διάθεση.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ

• Εκείνο που παίζει σημαντικό ρόλο την ώρα που περπατάτε είναι η στάση του σώματός σας, που πρέπει να είναι σωστή. Να έχετε δηλαδή το σώμα σας ίσιο, με τους ώμους προς τα πίσω και κάτω και την κοιλιά και τους γλουτούς σφιγμένους.

• Όταν περπατάτε, δεν πρέπει να γέρνετε το σώμα σας προς τα εμπρός, γιατί έτσι θα καταπονείται η πλάτη σας.

• Ο διασκελισμός σας πρέπει να είναι κανονικός και όχι μεγάλος. Αν θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητα, κάντε περισσότερα βήματα και όχι μεγάλους διασκελισμούς.

• Βαδίζετε με σταθερό βήμα, πάντα σε ίσιο έδαφος και όχι σε ανηφόρες. Προτιμάτε τις πρωινές ώρες ή αργά το απόγευμα, που κάνει δροσιά και όχι τις ζεστές ώρες της ημέρας.

• Όταν ξεκινάτε το βάδισμα, καλό είναι να βαδίζετε για λίγα λεπτά με αργό ρυθμό κάνοντας κάποιες απλές κινήσεις με τα χέρια. Μετά, ανάλογα με τη σωματική σας κατάσταση, μπορείτε να αυξάνετε την ταχύτητά σας.

Πηγή: belife.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Αποκάλυψη για το 7θέσιο νέο X-Trail

Αν το σουλούπι του σας θυμίζει κάτι από Qashqai, δεν μπερδευτήκατε. Το

νέο X-trail αντλεί έμπνευση από το πετυχημένο crossover της Nissan και

θα «περπατήσει» στα σίγουρα χνάρια του.

Αυτό σημαίνει ότι θα αναλάβει ουσιαστικά το ρόλο του Qashqai+2, με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών ή 7θέσια διάταξη. Τα mainstream μοντέλα της Nissan είναι τα crossover, εταιρικο δικαιο δικηγοροι βολος προσφέροντας μία εναλλακτική σε όσους σκέφτονται να αποκτήσουν ένα κλασσικό μικρομεσαίο οικογενειακό, όπως το Focus ή το Astra.

Οι πωλήσεις του νέου X-Trail αναμένεται να αρχίσουν το καλοκαίρι του 2014 και λίγους μήνες νωρίτερα θα γίνουν γνωστοί οι κινητήρες και τα επίπεδα εξοπλισμού για την ευρώπη. Με δεδομένο όμως ότι θα κυκλοφορήσει τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και με το σύστημα τετρακίνησης ALL MODE 4x4i, οι κινητήρες θα διαφέρουν. Θα κυκλοφορήσει με τον 1.6 βενζίνης αλλά και 2λιτρο diesel. Είναι εξαιρετικά πιθανό η Nissan να δανειστεί και μικρότερους turbo από τη Renault, με στόχο τον περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων.

Ο περιστροφικός διακόπτης στην κεντρική κονσόλα επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε κίνηση μόνο μπροστά (για εξοικονόμηση καυσίμου), στη λειτουργία Auto (η ροπή κατανέμεται στους δύο άξονες ανάλογα με την πρόσφυση) και στη Lock (για δύσκολα σημεία και για χαμηλές ταχύτητες.

Δείτε όλα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στην Φρανκφούρτη ΕΔΩ

<img src="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/ Nissan_XTrail_4.jpg” height=”412″ width=”639″>

<img src="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/ Nissan_XTrail_3.jpg” height=”428″ width=”636″>

<img src="http://www.protothema.grhttp://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/ Nissan_XTrail_2.jpg” height=”422″ width=”638″>

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ FISIKON: Το νέο οικονομικό και φιλικό στο περιβάλλον φυσικό αέριο

Σήμερα, η τεχνολογία FISIKON – η κίνηση οχημάτων με φυσικό αέριο – είναι σύγχρονη, εξελιγμένη, απολύτως ασφαλής και μας προσφέρει τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες που προσφέρουν τα συμβατικά καύσιμα με τα οποία είμαστε ήδη εξοικειωμένοι.

Στις μέρες μας, περισσότερα από 12 εκατομμύρια οχήματα κινούνται με φυσικό αέριο σε όλον τον κόσμο. Ειδικότερα από το 2000 και μετέπειτα, παρατηρείται εντυπωσιακή ετήσια αύξηση στον αριθμό τους, κάτι που βεβαίως εξηγείται για πολλούς λόγους.

Η αφθονία των κοιτασμάτων φυσικού αερίου, η πρακτικότητά του και βέβαια η ασύγκριτη φιλικότητά του προς το περιβάλλον οδηγούν όλο και περισσότερες κυβερνήσεις και φορείς, επιχειρήσεις, επαγγελματίες αλλά και καθημερινούς ανθρώπους να στραφούν προς την πηγή ενέργειας με τα πολλά πλεονεκτήματα.

Ενδεικτικά, εκτός από αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, το CNG χρησιμοποιείται επίσης σε: στόλους σχολικών λεωφορείων, μέσα μαζικής μεταφοράς, στόλους οχημάτων απαραίτητων για τη λειτουργία μεγάλων αεροδρομίων, με γάλα αλλά και μεσαίου μεγέθους φορτηγά, απορριμματοφόρα, οχήματα εταιριών μεταφοράς εμπορευμάτων και αλληλογραφίας κλπ. Η χρήση του εξαπλώνεται όχι μόνο αριθμητικά αλλά και με την εξεύρεση νέων εφαρμογών.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το CNG ήδη κινεί τρένα, πλοία, επαγγελματικές και γεωργικές μηχανές, αεροσκάφη, ενώ πρόσφατα στις Ηνωμένες Πολιτείες κατασκευάστηκε και η πρώτη μηχανή τύπου chopper που κινείται με φυσικό αέριο!

Όπως είναι φανερό, ο τομέας της κίνησης οχημάτων με φυσικό αέριο, FISIKON, παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές και ευκαιρίες – ειδικά στη χώρα μας, που η διάδοση του φυσικού αερίου βρίσκεται στα πρώτα στάδιά και αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο τομέα στην αγορά του αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, η ΔΕΠΑ διαθέ ΤΕΙ δύο πρατήρια φυσικού αερίου στην περιοχή της Αττικής, στα οποία ανεφοδιάζονται λεωφορεία ΟΣΥ (πρώην ΕΘΕΛ), απορριμματοφόρα δήμων, ταξί και ΙΧ που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα.

Στην προσπάθεια της να ανοίξει την αγορά αεριοκίνησης στην Ελλάδα, η ΔΕΠΑ, σε συνεργασία με τα ΕΛΠΕ, προχωρά στη δημιουργία τριών ακόμη σταθμών ανεφοδιασμού συμπιεσμένου φυσικού αερίου – ενός στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Αθήνα – ώστε ο ανεφοδιασμός των οχημάτων φυσικού αερίου να είναι ακόμα πιο εύκολος και να προσεγγίσει όσο το δυνατόν μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη δικτύου ανεφοδιασμού με 8 πρατήρια έως τα τέλη του έτους, ενώ το 2014 έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση ακόμα 4 με 6 πρατηρίων. Πολύ σύντομα η βασική υποδομή για την τροφοδότηση φυσικού αερίου κίνησης αναμένεται να εμπλουτιστεί με ένα νέο σταθμό ανεφοδιασμού οχημάτων με CNG στη Θεσσαλονίκη, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, καθώς και με άλλους δύο σταθμούς στην Κηφισιά και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ακόμα, προωθείται η χρήση φυσικού αερίου στην κίνηση οχημάτων σε συνεργασία με δήμους και άλλους φορείς της Ελλάδας, ενώ στις δράσεις του FISIKON περιλαμβάνεται και η συνεργασία με εταιρίες που διαθέτουν στόλους επαγγελματικών οχημάτων, μικρού και μεγάλου μεγέθους, με στόχο την υιοθέτηση του φυσικού αερίου κίνησης και από αυτές. Ήδη εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας τα πρώτα ταξί FISIKON.

Πρόσφατα στη Βραζιλία, ένας ανεξάρτητος φορέας οδηγών ταξί πραγματοποίησε ένα ιδιότυπο «ράλυ» για να τεστάρει την οικονομία και την απόδοση διαφορετικών τύπων καυσίμου. Τρία οχήματα ίδιων χαρακτηριστικών, με τον ίδιο αριθμό χιλιομέτρων στα κοντέρ τους, κάλυψαν με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες κίνησης και οδήγησης 380 χιλιόμετρα. Οι ειδικοί που ήταν παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια του «αγώνα» ήταν κατηγορηματικοί. Το φυσικό αέριο ήταν 45% πιο οικονομικό από την βενζίνη!

Το φυσικό αέριο στο εξωτερικό χρησιμοποιείται ήδη κατά κόρον από ΙΧ και οχήματα δημόσιας και επαγγελματικής χρήσης. Στην Ελλάδα, αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για τον περιορισμό της εξάρτησης από το πετρέλαιο, την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση και βέβαια την ανάπτυξη.

photo1

Η αμερικανική εταιρία Aviat Aircrafts κατασκεύασε το πρώτο αεροπλάνο καύσης φυσικού αερίου (μοντέλο Husky), κάνοντας την αρχή για οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική αεροπλοΐα

photo2

Ένα από τα πρατήρια φυσικού αερίου βρίσκεται στην Ανθούσα, καλύπτοντας την τροφοδοσία ΔΧ και ΙΧ που κυκλοφορούν εντός της Αττικής

photo3

Οι οδηγοί των πρώτων ταξί φυσικού αερίου έχουν ήδη αντιληφθεί τα οφέλη του FISIKON στην καθημερινότητα τους

photo4

Σε «ράλυ» στη Βραζιλίας, με αγωνιζόμενους ταξί χρήσης διαφορετικών καυσίμων, το φυσικό αέριο βγήκε… νικητής, προκύπτοντας 45% πιο οικονομικό από τη βενζίνη!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/581783/valte-ta-papoutsia-sas-kai-vgeite-gia-perpatima/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *