Διαδίκτυο Διαδίκτυο ΟΣΕ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Βίντεο: O Galifianakis μαστιγώνει τον Justin Bieber

Διαδίκτυο Διαδίκτυο ΟΣΕ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Βίντεο: O Galifianakis μαστιγώνει τον Justin Bieber

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Έχεις υφάκι, βοθροι απορροφητικοι skroutz ηλιακοί είσαι ψώνιο, τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων η μουσική σου είναι χάλια και καπνίζεις χασίς, μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μόνο μερικά από τα όσα… άκουσε ο 19χρονος ποπ σταρ…”

Βίντεο: O Galifianakis μαστιγώνει τον Justin Bieber ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Έχεις υφάκι, είσαι ψώνιο, η μουσική σου είναι χάλια και καπνίζεις χασίς, είναι μόνο μερικά από τα όσα… άκουσε ο 19χρονος ποπ σταρ

Όταν ο Justin Bieber συμφώνησε να πάει ως καλεσμένος του Zach Galifianakis στην εκπομπή του στο διαδίκτυο με τίτλο «Between Two Ferns» – ένα κωμικό σόου που προβάλλεται από την ιστοσελίδα Funny or Die, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Zach παίρνει συνεντεύξεις από διάφορες διασημότητες με φόντο δύο φοίνικες – μάλλον δεν περίμενε ότι θα καταλήξει να τρώει ξύλο!

 

Η… ιδιόμορφη αυτή συνέντευξη μεταξύ του ποπ σταρ και του κωμικού ξεκίνησε όπως κάθε «νορμάλ» συνέντευξη, αλλά σύντομα μετατράπηκε σε κάτι πιο… άγριο και επιθετικό!

 

0 43χρονος Zach άρχισε να του «τη λέει» στον 19χρονο Justin για όλα: ότι έχει υφάκι και είναι ψώνιο, πως η μουσική του είναι χάλια, ότι καπνίζει χασίς και ουρεί σε κουβάδες, πως είναι αναιδής.

 

Με τον Justin να δίνει «χλιαρές» απαντήσεις, ο Zach αποφάσισε να βγάλει τη ζώνη του και να τη μετατρέψει σε μαστίγιο, το οποίο και χρησιμοποίησε πάνω στον Justin.

 

Φυσικά, το σκετσάκι ήταν στημένο και ο Bieber δεν έπαθε τίποτα, ωστόσο ακόμα και η θέα του έκανε πολλούς να σχολιάσουν αρνητικά το… κακόγουστο αστείο.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/FLeW1VaK1Wg” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη  

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ.Κασσιανός διένυσε την πρώτη του <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡχιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:

-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),

-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,

-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,

-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη θέση τηλεφωνήτριας στο Πρωτόκολλο πολεοδομίας,

-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,

-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.

Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Η Ρούλα Κορομηλά φωτογραφίζει την μητέρα της

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και η παρουσιάστρια δεν διστάζει να μας την γνωρίσει…

Η Ρούλα Κορομηλά  έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και δεν το κρύβει. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η μια στέκεται στην άλλη σε κάθε δύσκολη στιγμή. Η σχέση τους δεν είναι τυπική σχέση μαμάς και κόρης, αφού οι δυο τους τα συζητούν όλα και κάποιος θα μπορούσε να πει πως μεταξύ τους υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

 

Έτσι η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να συστήσει την μητέρα της και στους φίλους της στο διαδίκτυο. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram, όπου απαθανατίζει την μητέρα της να διαβάζει ένα βιβλίο και σχολίασε: ” ηληακη θερμοσηφονεσ Mama mia!”

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/314475/video-o-galifianakis-mastigonei-ton-justin-bieber/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *