διατροφή διατροφή διατροφή ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη του καφέ

διατροφή διατροφή διατροφή ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη του καφέ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και ο καφές Nescafé Green Blend γιόρτασαν για 2η συνεχή φορά την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής……

Ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη του καφέ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ο Λουμίδης Παπαγφάλος και ο Nescafé Green Blend στην παγκόσμια ημέρα διατροφής

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και ο καφές Nescafé Green Blend γιόρτασαν για 2η συνεχή φορά την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, εκπαιδεύοντας το κοινό για τα οφέλη του καφέ στην υγεία.

Μέσω της ενεργής συμμετοχής τους στις διαδραστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Επιστημονική Ομάδα «ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» στις 16 Οκτωβρίου 2013 σε κεντρικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, ο Nescafé Green Blend – ο μόνος καφές με εκχύλισμα καβουρδισμένου και ακαβούρδιστου κόκκου- και ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος σε συνεργασία με τους καταξιωμένους διατροφολόγους της ομάδας, δικηγορο βολος ενημέρωναν το κοινό για τη διατροφική αξία των δυο αγαπημένων ειδών καφέ.

Οι παρευρισκόμενοι, δικηγορικο μέσα από τη διανομή προϊόντων και εκπαιδευτικών φυλλαδίων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να απολαύσουν το αυθεντικό χαρμάνι του Λουμίδης Παπαγάλος και το απαλό & ξεχωριστό άρωμα του Nescafé Green Blend!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», διοικητικο δικαιο δικηγοροι βολος λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, δικηγορικο γραφειο ακινητα σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους δικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: δικηγοροι για οικονομικα θεματα το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 δικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 δικηγόροι (1/20 του συνόλου). ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας…

Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις καθαριότητας, Κοινοχρήστων Χώρων, πολεοδομίας και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ το Μεταξουργείο, δικηγοροι νεα φιλαδελφεια το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, τραπεζικο δικαιο δικηγοροι βολος η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/601540/enimerosi-tou-koinou-gia-ta-ofeli-tou-kafe/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *