δρόμους δρόμους δρόμους ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το monster truck του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

δρόμους δρόμους δρόμους ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το monster truck του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

καταλογοσ δικηγορων βολος – https://intra-legem.gr/. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Εκεί που δεν θα περίμενε κανείς να δει τον Άρνι μέσα σε σούπερ μίνι, συμβουλευτικής δραστηριότητας δεν θα φανταζόμασταν ωστόσο ποτέ ότι θα κυκλοφορούσε με το «τέρας»……

Το monster truck του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Έτσι κυκλοφορεί ο «Εξολοθρευτής» στην καθημερινότητά του!

Εκεί που δεν θα περίμενε κανείς να δει τον Άρνι μέσα σε σούπερ μίνι, δεν θα φανταζόμασταν ωστόσο ποτέ ότι θα κυκλοφορούσε με το «τέρας»!

Ξέραμε ότι ο «Terminator» δεν προτιμά τα μικρά, αυτός όμως έκανε την απόλυτη διαφορά και επέλεξε το θηριώδες Mercedes Unimog U 4000/U 5000 για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Το monster truck των 250.000 δολαρίων εθεάθη στη Σάντα Μόνικα, με τον πανευτυχή πρώην γερουσιαστή να καμαρώνει για το απόκτημά του που στέλνει αδιάβαστο τον ανταγωνισμό στους δρόμους.

Πριν φύγει βέβαια, πρόλαβε να δει την πληθωρική -και εξόχως εκδηλωτική- κυρία να κρέμεται από το φορτηγό του, το Mercedes-Benz Merex (UNIMOG), το οποίο είναι και η αγαπημένη επιλογή του γερμανικού στρατού.

Για τις ανάγκες των δρόμων του Λος Άντζελες, το ασημί «θηρίο» τροποποιήθηκε καταλλήλως από τον γερμανικό οίκο Mertec για να παραδοθεί ασφαλές στα χέρια του Άρνι.

Και βέβαια πριν αποχωρήσει, ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ βολος πρόλαβαν κάποιοι να του σφίξουν γερά το χέρι, δικηγοροσ για κτηματολογιο αν και οι λόγοι ελέγχονται αν επρόκειτο για συγχαρητήρια για το φορτηγό ή αν απλώς χάρηκαν που τον είδαν…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ινδία: δικηγοροι βολοσ Στην αγχόνη οι τέσσερις βιαστές της φοιτήτριας

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους σε μία υπόθεση που προκάλεσε κατακραυγή στην Ινδία και τον κόσμο

Την επιβολή της θανατικής ποινής δια απαγχονισμού εναντίον των τεσσάρων κατηγορουμένων που κρίθηκαν την Τρίτη ένοχοι από δικαστήριο του Νέου Δελχί για τον βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας τον περασμένο Δεκέμβριο ζήτησε ο δημόσιος κατήγορος Ντάγιαν Κρίσνα.

Το δικαστήριο έκρινε χθες ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους σε μία υπόθεση που προκάλεσε κατακραυγή στην Ινδία και τον κόσμο. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους στην Ινδία για να καταγγείλουν τη μεταχείριση των γυναικών στη χώρα, Νομικού Καθοδηγητή την απάθεια της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης απέναντι στα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων.

Έκτοτε, η νομοθεσία κατά των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων αυστηροποιήθηκε και εισήχθη η θανατική ποινή για τους βιαστές τα θύματα των οποίων έχασαν τη ζωή τους.

Ο δικαστής Γιόγκες Χάνα θα ακούσει τα επιχειρήματα της κατηγορούσας αρχής και της υπεράσπισης των κατηγορουμένων. Η απόφασή του είναι πιθανόν να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων έχουν δηλώσει ότι θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου, δικηγοροσ αστικου δικαιου γεγονός που είναι πιθανόν να καθυστερήσει επί χρόνια τον επίλογο αυτής της υπόθεσης. εισαγγελέας: Ο Τσοχατζόπουλος δωροδοκήθηκε και ξέπλενε το «μαύρο» χρήμα επενδύοντας σε ακίνητα

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον πρώην υπουργό – Χρησιμοποίησε την εξουσία του ως υπουργός για ιδιοτελείς σκοπούς – «Οι μεσάζοντες των εταιρειών έκοβαν βόλτες στους διαδρόμους του υπουργείου»

Καταπέλτης είναι στην αγόρευσή της η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη για την ενοχή του Άκη Τσοχατζόπουλου και μερίδας συγκατηγορουμένων του.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γνώριζε και του ήταν αδιάφορο ότι οι μίζες μετακυλίονται στις πλάτες του κατάχρεου ελληνικού λαού», δικηγοροι ιατρικου δικαιου είπε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της και σημείωσε πως ο πρώην υπουργός ξέπλενε το μαύρο χρήμα που έλαβε από τις εταιρείες Ferrostaal και Antey, στον χώρο του real estate, τον οποίο όπως είπε, δικηγοροσ ακινητων βολος γνώριζε λόγω της ιδιότητάς του ως πολιτικός μηχανικός.

Η κ. Αδειλίνη τόνισε πως το περιβάλλον της εποχής σε ό,τι αφορά στις προμήθειες οπλικών συστημάτων, με ευθύνη των κομμάτων, ήταν τέτοιο που επέτρεψε στον Ακη Τσοχατζόπουλο να χρησιμοποιήσει την εξουσία του ως υπουργός για ιδιοτελείς σκοπούς.

Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός δωροδοκήθηκε και επισημαίνει πως εξουσιοδότησε τον Νίκο Ζήγρα από το 1997 «προκειμένου να ανοίξει λογαριασμό στην Ελβετία έτσι ώστε ο ίδιος (ο πρώην υπουργός) να κρυφτεί πίσω από αυτόν».

Κατά την εισαγγελέα, επιβεβαιώθηκαν από την ακροαματική διαδικασία οι ισχυρισμοί του Νίκου Ζήγρα, σύμφωνα με τους οποίους στους λογαριασμούς που ανοίχτηκαν κατέληγαν τα χρήματα από τις δωροδοκίες.

Στην αγόρευσή της, δικηγοροι βολος καρακωστα η εισαγγελέας δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το γραφείο στο Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν έγγραφα που αφορούσαν τις εξωχώριες εταιρείες μέσω των οποίων διακινήθηκε το μαύρο χρήμα. «Οι μίζες μετουσιώθηκαν σε ακίνητα των μελών της οικογένειας Τσοχατζόπουλου» είπε η κ. Αδειλίνη και συμπλήρωσε πως εμπαίζουν τον κοινό νου ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Ιωάννης Σμπώκος, όταν υποστηρίζουν πως στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν γίνονταν δωροδοκίες.

«Δεν ήταν και τόσο δύσκολο να εντοπίσει κανείς τους μεσάζοντες των εταιρειών, έκοβαν βόλτες στους διαδρόμους του υπουργείου», είπε η εισαγγελέας.

Σε ό,τι αφορά στη ζημία του ελληνικού Δημοσίου, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ η κ. Αδειλίνη υποστήριξε ότι «οι μίζες επιβάρυναν το Δημόσιο με την πλασματική επαύξηση της αξίας των αντισταθμιστικών οφελημάτων».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/587085/to-monster-truck-tou-arnold-svartzeneger/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *