ΕΟΠΥΥ υπουργός υπουργός ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Χωρίς αιφνιδιασμούς οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ επανέλαβε ο υφυπουργός Υγείας

ΕΟΠΥΥ υπουργός υπουργός ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Χωρίς αιφνιδιασμούς οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ επανέλαβε ο υφυπουργός Υγείας

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας σε σημερινή συνάντηση με το προεδρείο του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων……

Χωρίς αιφνιδιασμούς οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ επανέλαβε ο υφυπουργός Υγείας ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Στόχος του υπουργείου είναι μία ισχυρή, δημόσια και δωρεάν φυφυπουργός υγείαυγείας Αντώνης Μπέζας σε σημερινή συνάντηση με το προεδρείο του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ, για τις αλλαγές στον Οργανισμό, αναφέροντας ότι στόχος του υπουργείου είναι μία ισχυρή, δημόσια και δωρεάν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Ο κ. Μπέζας επανέλαβε, ότι όποιες αλλαγές υπάρξουν θα γίνουν χωρίς αιφνιδιασμούς και θα προέλθουν αξιοποιώντας τις μελέτες που έχουν γίνει και μετά από εξαντλητικό διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς και τους εργαζόμενους.

Όσον αφορά τη λειτουργία των εργαστηρίων του ΕΟΠΥΥ ο υφυπουργός διευκρίνισε ότι στο επικείμενο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου θα προβλεφθεί σχετική διάταξη προκειμένου να καταστεί δυνατή η προμήθεια αντιδραστηρίων.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ βολος Αντώνης Σαμαράς, δικηγορικο γραφειο κτηματολογιο βολος ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, Law Coaching που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, Προπονητική Ζωής αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, δικηγοροι βολος ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, δικηγοροι βολου απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, δικηγοροι φορολογικων υποθεσεων για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, δικηγοροι κληρονομικου δικαιου τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/587843/horis-aifnidiasmous-oi-allages-ston-eopuu-epanelave-o-ufupourgos-ugeias-/

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *