κοινωνία καριέρα όραση ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μητσικώστας;

κοινωνία καριέρα όραση ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μητσικώστας;

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Χαρακτηρίζεται για τις μιμήσεις του. Προσφέρει γέλιο και κάνει τους συνομιλητές του να… βλέπουν από διαφορετική σκοπιά την επικαιρότητα. Εκείνος, έμπειρος, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ λόγω της……

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μητσικώστας; ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ποια είναι τα νέα επαγγελματικά του σχέδια

Χαρακτηρίζεται για τις μιμήσεις του. Προσφέρει γέλιο και κάνει τους συνομιλητές του να… βλέπουν από διαφορετική σκοπιά την επικαιρότητα. Εκείνος, έμπειρος, λόγω της δουλειάς του και της ενημέρωσης για τα θέματα που πρέπει να έχει, σατιρίζει ό,τι του κινεί το ενδιαφέρον. Και το κάνει χωρίς να προσβάλει τα πρόσωπα που επιλέγει. Άλλωστε, όπως συμπεραίνουν αρκετοί, στη σάτιρα παρεξηγήσεις δεν… υπάρχουν.

Ο Γιώργος Μητσικώστας όμως δεν έμενε μόνο στη μίμηση των προσώπων. Στις τηλεοπτικές του εκπομπές χρησιμοποιούσε συνήθως και μεταμφιέσεις για να είναι πιο πετυχημένες οι επιλογές του. Λίγα πρόσωπα ξέφυγαν από εκείνον και αυτά, φροντίζει να τα μιμείται στους φίλους του, δείχνοντάς τους ότι παρά την απουσία του από την τηλεόραση, δεν έχει χάσει καθόλου το ταλέντο του…

Η καριέρα του

Το 1991 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι της ΕΤ1 «Τα πήρες όλα κι έφυγες». Ένα χρόνο αργότερα ήταν ο κεντρικός δημιουργός της κωμικής σειράς «Πίτσι πίτσι με τον Μήτσι» στο MEGA, παρουσιάζοντας 84 επεισόδια σε ένα έτος. Ήταν η πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιώργος Μητσικώστας το 1994 πρωταγωνίστησε σε δύο σειρές και συγκεκριμένα στο « ΣΚΑΪ Μήτσι» του ΣΚΑΪ και στη σειρά «Φτύσ’ τους » του ALPHA (το οποίο τότε ήταν παράγωγο μετονομασίας του ΣΚΑΪ). Ξανά στον ALPHA, ακολούθησε η σειρά «Τρελλάς» το 1995.

Το γνωστό «Τάτσι Μήτσι Κώστα» προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 το 1996. Ένα χρόνο αργότερα εκείνος επανήλθε στα τηλεπαιχνίδια με το «Σούπερ 13» ξανά στην ΕΤ1, όπως και στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά. Το «Μήτσι χώστα», με έντονο πολιτικό περιεχόμενο βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του ALTER το 2001 και κράτησε έξι χρόνια. Στο ίδιο κανάλι βγήκε και η σειρά «Κώδικας Ντα Μήτσι» ενώ την περίοδο 2008-2009 παρουσίασε το «Fatus olus», ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ένα τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων στον ALPHA.

Επίσης, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΒΟΛΟΣ κατά το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα παρουσίασε την πολύ επιτυχημένη σατιρική εκπομπή «Ο Γιώργος σφύριξε» στο ίδιο κανάλι. Τον Ιούνιο του 2011 άρχισε μία σειρά σατιρικών εκπομπών στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Radio 97,2, την οποία δεν έχει πια.

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Μητσικώστας, ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ όπως λέει στο newsbeast.gr, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ γράφει στην Εφημερίδα «Παραπολιτικά» και σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την πολιτικοοικονομικοκοινωνική επικαιρότητα όμως, επιπλα βολος εκτός αυτού, αναζητά τα ενδιαφέροντά του στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα διαδίκτυο.

Δεν είναι ότι του λείπει η τηλεόραση αλλά αυτό που έχει καιρό να ζήσει είναι την εμπειρία του στησίματος των εκπομπών και της παρέας που δημιουργείται στα παρασκήνια. «Βλέπω τον κόσμο στο δρόμο, μου μιλάνε, τους μιλάω και είμαι μια χαρά. Επίσης, δέχομαι την αγάπη τους μέσα από τα σχόλιά που κάνουν σε κάποια βίντεο που ανεβάζω στο YouTube ή στις κριτικές τους στο facebook. Μακάρι να έκανα κάτι που θα είχε άμεση επικοινωνία με τον κόσμο αλλά κάποια στιγμή όλα θα γίνουν», ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΠΙΠΛΟ ΣΙΑΡΡΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΙΑΡΡΑΣ σημειώνει.

Ποτέ δεν έπαψε να γράφει κείμενα στον υπολογιστή του. «Όχι για να εκδώσω κάποιο βιβλίο», λέει «αλλά για να αποθηκεύσω τις ιδέες μου. Μου αρέσει να γράφω τις ιδέες μου. Έτσι, ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μένουν και δεν είναι πράγματα μόνο στα λόγια».

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/3BPaCBH6cA8?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/3BPaCBH6cA8&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Σταύρο Θεοδωράκη

Ο Γιώργος Μητσικώστας πλέον έχει επιλέξει να μην παρακολουθεί τόσο τηλεόραση όσο να ενημερώνεται για την επικαιρότητα από ιστοσελίδες. «Στο διαδίκτυο οι ειδήσεις ανεβαίνουν αμέσως με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται πολλές φορές να περιμένεις ένα δελτίο ειδήσεων για να δεις τι έγινε την ημέρα εκείνη», τονίζει.

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/QcZSLuPy-dU?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/QcZSLuPy-dU&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

Όσον αφορά τη δουλειά του, πιστεύει, ότι παρά την επιτυχία της γραφής του, είναι πολύ καλύτερο ο κόσμος να τον βλέπει να μιμείται πρόσωπα και καταστάσεις τους, όπως για παράδειγμα πολλούς από αυτούς που φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων ή ως πρώτα θέματα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Όμως, αν και η δουλειά του έχει πολύ μεγάλη σημασία για εκείνον, έχει και προσωπική ζωή. Του αρέσει να παρακολουθεί ταινίες και να γυμνάζεται. «Επιλέγω ένα γρήγορο βάδην», σημειώνει «και φυσικά γράφω τις ιδέες μου στον υπολογιστή. Η δουλειά μου για μένα είναι και χόμπι και όχι αγγαρεία». Και φυσικά δεν μπορεί να αντισταθεί στις αποδράσεις του σαββατοκύριακου.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/422728/ti-kanei-simera-o-giorgos-mitsikostas/




ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *