Κρίση Δημοσιονομική Google ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Παπούλιας: Τη δημοσιονομική προσαρμογή την πλήρωσαν τα λαϊκά στρώματα

Κρίση Δημοσιονομική Google ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Παπούλιας: Τη δημοσιονομική προσαρμογή την πλήρωσαν τα λαϊκά στρώματα

Δικηγοροι δημου βολου ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Βαρυσήμαντο μήνυμα του προέδρου της Δικηγοροι εργατολογοι βολου Δημοκρατίας από τη Σεούλ δικηγοροι διαζυγιων βολος –  Μήνυμα στο εσωτερικό και στην Δικηγοροι δημου βολου Τρόικα

…”

Παπούλιας: Τη δημοσιονομική προσαρμογή την πλήρωσαν τα λαϊκά στρώματα ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ

Βαρυσήμαντο μήνυμα του προέδρου της Δημοκρατίας από τη Σεούλ –  Μήνυμα στο εσωτερικό και στην τρόικα

«Τέτοια δημοσιονομική προσαρμογή δεν πέτυχε καμία από τις χώρες που περνούσαν κρίση, αλλά αυτό το πλήρωσαν τα φτωχά λαϊκά στρώματα της κοινωνίας της Ελλάδας», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, από την πρωτεύουσα της Ν. Κορέας, Σεούλ, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Στέλνοντας μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στους εκπροσώπους των δανειστών, ο κ. Παπούλιας, σε δηλώσεις του κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Ν. Κορέας, ανέφερε ότι «η Ελλάδα περνάει μια πολύ σοβαρή οικονομική κρίση, μια κρίση ευρωπαϊκή, και ιδιαίτερα κρίση των χωρών της Ν. ευρώπης» και υπογράμμισε ότι «ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει αυτή την κρίση με μεγάλες θυσίες. Εχθροί και φίλοι ομολογούν ότι τέτοια δημοσιονομική προσαρμογή δεν πέτυχε καμία από τις χώρες που περνούσαν κρίση, αλλά αυτό το πλήρωσαν τα φτωχά λαϊκά στρώματα της κοινωνίας της Ελλάδας».

Επιπρόσθετα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως «οι δύο χώρες μας συνδέονται με ακατάληπτους δεσμούς, μπορώ να πω με δεσμούς αίματος. Πολεμήσαμε μαζί για τα ιδανικά της ελευθερίας και ήταν από τις πρώτες χώρες η Ελλάδα που έτρεξε σε βοήθειά σας όταν κινδύνεψε η ελευθερία της χώρας σας. Οι τάφοι των παιδιών μας στο έδαφός σας είναι μαρ τυρία ακριβώς αυτής της πάλης που δώσαμε μαζί για την υπεράσπιση των ιδανικών της ελευθερίας και της Δημοκρατίας».

«Οι σχέσεις των δύο χωρών μας σήμερα είναι πάρα πολύ καλές. Εσείς περάσατε κρίσεις και δημιουργήσατε μία οικονομική δύναμη αξιοζήλευτη. Ένα δείγμα αυτής της δύναμης επισκεφτήκαμε χτες στη Samsung», προσέθεσε ο κ. Παπούλιας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Ν. Κορέας είπε: «Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, καλωσορίζω εσάς και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Η επίσκεψή σας αυτή, ως αρχηγός Κράτους είναι πολύ σημαντική, όπως σημαντικό είναι και το γεγονός ότι είστε ένα σεβαστό πρόσωπο από τη κυβέρνηση και την αντιπολίτευση».

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα προέδρου στη Ν. Κορέα.

Το πρόγραμμα του Κάρολου Παπούλια

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παπούλια, στην κορεατική πρωτεύουσα Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές συμμετέχουν στο Ελληνοκορετικό Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα. Το βράδυ, η Πρόεδρος της Ν. Κορέας θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του κ. Παπούλια.

Την Τετάρτη το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην αποστρατικοποιημένη ζώνη επί του 38ου παράλληλου, που χωρίζει τη Βόρειο από τη Νότιο Κορέα, και θα ενημερωθεί από στρατιωτικούς για την κατάσταση στη πράσινη γραμμή.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Παπούλιας και η ελληνική αντιπροσωπεία θα μεταβεί στη περιοχή Ιντσέον, όπου βρίσκεται το Μνημείο των Ελλήνων Πεσόντων στον πόλεμο της Κορέας, θα καταθέσει στεφάνι και θα ψαλεί τρισάγιο στη μνήμη τους, από τον μητροπολίτη Κορέας, και έξαρχο Ιαπωνίας, Αμβρόσιο.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, το βράδυ της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, όπου αναμένεται να φτάσει μετά το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/333581/papoulias-ti-dimosionomiki-prosarmogi-tin-plirosan-ta-laika-stromata/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *