κυκλοφορία κυκλοφορία μέλλον κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Βρετανία: Της έκοψαν κλήση επειδή οδηγούσε φορώντας γυαλιά της Google!

κυκλοφορία κυκλοφορία μέλλον κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Βρετανία: Της έκοψαν κλήση επειδή οδηγούσε φορώντας γυαλιά της Google!

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Η πρώτη κλήση στον κόσμο διαφημιση eshop που κόβεται εξαιτίας των «Google Glass», κατασκευή e-shop ρέθυμνο τα οποία seo online marketing companies ουσιαστικά είναι ένας υπολογιστής που φοριέται

…”

Βρετανία: Της έκοψαν κλήση επειδή οδηγούσε φορώντας γυαλιά της Google! κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop

Η πρώτη κλήση στον κόσμο που κόβεται εξαιτίας των «Google Glass», τα οποία ουσιαστικά είναι ένας υπολογιστής που φοριέται

Η τροχαία του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ έκοψε μία «τσουχτερή» κλήση σε μία οδηγό, όχι επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ούτε επειδή έτρεχε. Της επέβαλαν πρόστιμο γιατί οδηγούσε φορώντας τα γυαλιά της Google!

Πρόκειται για την πρώτη κλήση στον κόσμο που κόβεται εξαιτίας των «Google Glass», τα οποία ουσιαστικά είναι ένας υπολογιστής που φοριέται. Αυτός που τα φοράει βλέπει μια μικρή οθόνη και μέσω αυτής μπορεί να βγάλει φωτογραφίες, να καταγράψει βίντεο και να στείλει μυνήματα.

Το πρόστιμο της Cecilia Abadie γράφει: « οδήγηση με παρακολούθηση οθόνης (Google Glass)». Μάλιστα, χσύμφωνα με την τροχαία της Καλιφόρνια, οδηγώντας με μια τέτοια συσκευή παραβιάζει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας 27602 της Πολιτείας, ο οποίος αναφέρει πως το άτομο δε μπορεί να  οδηγεί χρησιμοποιώντας οθόνη βίντεο.

Ωστόσο ο νόμος επιτρέπει συσκευές που βοηθούν στην οδήγηση, όπως GPS και ηλεκτρονικούς χάρτες, τα οποία περιέχονται στα «Google Glass», οπότε υπάρχει ένα ανοιχτό παραθυράκι στη νομοθεσία, το οποίο ενδεχομένως να επιτρέψει στο μέλλον την οδήγηση με τα γυαλιά του τεχνολογικού κολοσσού,

Πάντως, η Abadie ισχυρίζεται πως η συσκευή δεν ήταν ανοιχτή όσο εκείνη οδηγούσε, ενώ σημειώνει πως η κλήση τελικά κόπηκε για υπέρβαση του ορίου της επιτρεπόμενης ταχύτητας. 

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

” καταχωρηση επιχειρησησ στο google Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα δημιουργια σελιδασ μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και προωθηση ιστοσελιδας Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το δημιουργια e shop αλκοόλ συχνά κατασκευή ιστοσελίδασ θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για το… Instagram!

Όταν τα social media επηρεάζουν ακόμα και τις ξενοδοχειακές μονάδες

Ένα νέο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από φωτογραφίες που υπάρχουν στο Instasgram άνοιξε τις πόρτες του.

 

Το μοναδικό boutique ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έχει σχεδιαστεί έχοντας τους χρήστες του Instagram στο μυαλό, δηλαδή κάθε γωνία, κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου έχει γίνει έτσι ώστε να θέλει ο επισκέπτης να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Το ξενοδοχείο, που «σε κάθε επίπεδό του έχει και μία διαφορετική άποψη», ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες τα έπιπλα, τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους και να τις δημοσιεύουν στο Instagram.

 

Και όσοι βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες έχουν και δώρο: μια δωρεάν διανυκτέρευση στο 1888!

 

 

Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός. Μια γι γάντια ψηφιακή κορνίζα κρέμεται στο χώρο υποδοχής με μια περιστρεφόμενη ψηφιακή τοιχογραφία των φωτογραφιών του Instagram και ένα χώρο για να βγάζει ο επισκέπτης μία selfie φωτογραφία (φωτογραφία του εαυτού του δηλαδή), την ώρα που κάνει check in – οι καλύτερες εμφανίζονται στους τοίχους του ξενοδοχείου για να τις… θαυμάσουν και οι άλλοι!

 

 

Το πενταόροφο ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του (1888) προς τιμήν του έτους που η Kodak έβγαλε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των επισκεπτών του από το Instagram, που σημαίνει ότι όσοι βγάλουν μια καλή φωτογραφία αφήνουν για πάντα το δικό τους στίγμα στο χώρο!

 

 

Τα δωμάτια ξεκινούν από 89 140 ευρώ το βράδυ, αν και για όσους έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram η διανυκτέρευση είναι δωρεάν!

 

Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέ ΤΕΙ και ένα iPad που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.

 

 

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια επιπλέον δωρεάν διαμονή μέσω των μηνιαίων διαγωνισμών φωτογραφίας του ξενοδοχείου: έχεις την καλύτερη φωτογραφία; Μένεις άλλο ένα βράδυ δωρεάν!

 

 

Ο Paul Fischman, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχείων 8Hotels, είπε στο Mashable ότι το ξενοδοχείο θέλει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

 

Η πάλαια ποτέ αποθήκη μαλλιού έχε πλέον γίνει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο αξίας 19.000.000 λιρών. Διαθέ ΤΕΙ 90 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη.

 

Ο Paul Fischmann είπε κλείνοντας: «Το 1888 διαθέ ΤΕΙ μια τόσο σύγχρονη αισθητική που νομίζαμε ότι νομίζουμε ότι καλύπτουμε και με το παραπάνω κάθε ταξιδιώτη που θέλει να πάρει μαζί του τις… αναμνήσεις από τη διαμονή του, χρησιμοποιώντας το smartphone του, αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του με τους φίλους του» .

 

 

 

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop

source: http://www.protothema.domains gr/world/article/324192/vretania-tis-ekopsan-klisi-epeidi-odigouse-forodas-gualia-tis-google/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *