Λακωνία Γορτυνία κατάληψη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Μεσσηνία: Έκλεισαν το δρόμο – Αντιδράσεις για τη χωροθέτηση της μονάδας επεξεργασίας σκουπιδιών

Λακωνία Γορτυνία κατάληψη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Μεσσηνία: Έκλεισαν το δρόμο – Αντιδράσεις για τη χωροθέτηση της μονάδας επεξεργασίας σκουπιδιών

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ νομικός προπονητής ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ συμβουλές σχετικά με το νόμο Kατάληψη νωρίτερα της εθνικής δικηγοροσ θεσσαλονικη οδoύ Τσακώνας Για ποιον είναι η νομική καθοδήγηση; – Καλού Νερού από κατοίκους εναντίον ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ δικηγοροι τραπεζικων δικηγοροσ επιχειρησεων δικηγοροι κληρονομικου δικαιου βολος υποθεσεων δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας απορριμάτων…”

Μεσσηνία: Έκλεισαν το δρόμο – Αντιδράσεις για τη χωροθέτηση της μονάδας επεξεργασίας σκουπιδιών ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Kατάληψη νωρίτερα της εθνικής οδoύ Τσακώνας – Καλού Νερού από κατοίκους εναντίον δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας απορριμάτων

Στην κατάληψη της εθνικής οδού Τσακώνας – Καλού Νερού Κυπαρισσίας, στο ύψος του κόμβου Καλλιρρόης, προχώρησε νωρίτερα μικρή ομάδα περίπου εκατό κατοίκων του χωριού Καλλιρρόη και της γύρω περιοχής.

Οι καταληψίες της εθνικής οδού διαμαρτύρήθηκαν για την πρόταση χωροθέτηση στην περιοχή της Καλλιρρόης, Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων, από την ανάδο καλυτεροσ δικηγοροσ για διοικητικο δικαιο βολοςχο εταιρία, που μέσω διαγωνισμού έχει αναλάβει να διαχειριστεί τα σκουπίδια της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την πρόταση η μονάδα της Καλλιρρόης, πρόκειται να διαχειριστεί με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους (ανακύκλωση, κομποστοποίηση), τα σκουπίδια από την διαχειριστική ενότητα που περιλαμβάνει όλη τη Μεσσηνία και τους δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την εγκατάσταση της μονάδας και καλούν να βρεθεί άλλος χώρος μακριά από το χωριό τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις άλλες δύο περιοχές που πρόκειται να εγκατασταθούν ανάλογες μονάδες διαχείρισης των σκουπιδιών της Πελοποννήσου, στην Αρκαδία και την Λακωνία, δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Σημαντικό «διπλό» για την Τουρκία κόντρα στη Ρουμανία

Στην προσπάθεια που κάνει για κατάληψη της 2ης θέση του 4ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ. 

Οι γείτονές μας έφτασαν τις τέσσερις νίκες σε 8 παιχνίδια και ανέβηκαν στους 13 βαθμούς, όσους έχουν και οι σημερινοί τους αντίπαλοι.

Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς με την Εσθονία (11/10) και στο εντός με την Ολλανδία (15/10), ματς που, ενδεχομένως, θα κρίνει πολλά για τους Τούρκους. 

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Γιλμάζ στο 22’ και ο Ερντίγνκ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

<a href="http://www.sport-fm.gr/article/spoudaio-diplo-i-tour Kia/720597″ target=”_blank”>Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Καταλήψεις σε ολοένα και περισσότερα σχολεία

Τη σκυτάλη από τους εκπαιδευτικούς φαίνεται να παίρνουν οι μαθητές

Τη σκυτάλη από τους εκπαιδευτικούς στις κινητοποιήσεις στο χώρο της Παιδείας φαίνεται να παίρνουν οι μαθητές, αφού οι καταλήψεις στα σχολεία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Μετά την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα και το Άργος, που άνοιξαν το χορό των καταλήψεων ακολούθησαν και άλλα λύκεια ανά την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή τελούν υπό κατάληψη 6 γυμνάσια και λύκεια στο Αγρίνιο ενώ στο Περιστέρι ξεκίνησαν καταλήψεις σε και 1ο και 2ο γυμνάσιο και λύκειο.

Μπορεί οι εκπαιδευτικοί της μέσης εκπαίδευσης να συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, όμως οι μαθητές δείχνουν να είναι μαχητικότεροι επί του παρόντος.

Στη Χίο, χαρακτηριστικά, οι μαθητές του 2ου λυκείου της πόλης υπερψήφισαν για κατάληψη, ενώ στην ίδια μορφή κινητοποίησης έχουν προχωρήσει οι μαθητές στο Λύκειο Καλλιμασίας.

Απόφαση για έναρξη κατάληψης έλαβαν και οι μαθητές του 3ου λυκείου της Ρόδου.

Κλειστά λόγω κατάληψης είναι αρκετά σχολεία σε Ίλιον, Ηλιούπολη, Αχαρνές, Ελληνικό, Πετρούπολη, Νέα Σμύρνη.

Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν σημειωθεί ακόμα καταλήψεις αλλά στις 20/9 η 15μελής επιτ ροπή της 1ης ΕΠΑΣ της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα προχωρήσει σε κατάληψη της σχολικής μονάδας διαμαρτυρόμενη για την κατάργηση δεκάδων ειδικοτήτων στην τεχνική εκπαίδευση, τις απολύσεις των εκπαιδευτικών και την κατάργηση μέρους της δωρεάν δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/323014/messinia-ekleisan-to-dromo-adidraseis-gia-ti-horothetisi-tis-monadas-epexergasias-skoupidion-/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *