Λευκό Πύργο ήλιο Λευκό Πύργο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Διασκεδάσετε στη Θεσσαλονίκη

Λευκό Πύργο ήλιο Λευκό Πύργο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Διασκεδάσετε στη Θεσσαλονίκη

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Από τα Λαδάδικα μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους και από την παραλιακή οδό Νίκης μέχρι την «Καμάρα» η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που λατρεύεις να……

Διασκεδάσετε στη Θεσσαλονίκη ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Η «νύφη» του Θερμαϊκού στα καλύτερά της…

Από τα Λαδάδικα μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους και από την παραλιακή οδό Νίκης μέχρι την «Καμάρα» η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που λατρεύεις να περπατάς και να διασκεδάζεις.

Με πολλά στέκια και δεκάδες μαγαζιά, Γραφεία Ντετέκτιβ Πρέβεζα ικανοποιεί όλα τα γούστα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι τιμές είναι ικανοποιητικές ενώ η φιλοξενία, κλασική θεσσαλονικιότικη.

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά με το Θερμαϊκό να σε μαγεύει με τη θέα και τα χρώματα που παίρνει την ώρα που δύει ο ήλιος και τον Λευκό Πύργο να δεσπόζει σε όλη την παραλιακή λεωφόρο!

Είτε με μια βόλτα με την άμαξα, ιδιωτικοι ντετεκτιβ σερρεσ είτε απλά απολαμβάνοντας τη θέα σε ένα από τα παραλιακά καφέ είτε ακόμα και επιλέγοντας βόλτα μέχρι την Καλαμαριά με μία από τις τρεις πλωτές καφετέριες, οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες της βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να ξαπλώσουν στη σκιά του Λευκού Πύργου περιμένοντας τον ήλιο να δύσει, ενώ αρκετοί χαλαρώνουν με βόλτες στον παραλιακό δρόμο περπατώντας αλλά και ποδηλατώντας, αφού η συμπρωτεύουσα έχει ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο ποδηλατοδρόμων.

Όπως και να το δούμε η Θεσσαλονίκη, είναι το καμάρι του Θερμαϊκού.

Μαγεύει μία βόλτα περπατώντας

Η βόλτα με την άμαξα γοητεύει τους πάντες

Παρέες απολαμβάνουν την ηλιόλουστη θάλασσα

Βόλτα με το καϊκάκι

Ελάχιστοι μένουν ασυγκίνητοι από την ομορφιά της πλατείας Αριστοτέλους

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πάντα στο προσκήνιο κάθε Σεπτέμβρη

Ο Θερμαϊκός όταν δύει ο ήλιος

Είναι πολλοί εκείνοι που διασκεδάζουν στα παραλιακά μαγαζιά

Πολλοί επιλέγουν και τα Λαδάδικα για να διασκεδάσουν

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών

Από την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, ιδιωτικοι ντετεκτιβ σερρεσ εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ «Όχι» Μπουτάρη στην κινητικότητα των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο υπ αγωγής των εργαζομένων στα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο καθεστώς κινητικότητας εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ αναφερόμενος ειδικά στα δημοτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης (TV100, FM100 και FM100,6), υπογράμμισε ότι η διοίκηση του δήμου μέσα σε 30 μήνες πέτυχε τη μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 55% (από 8 εκατ. ευρώ το 2009 σε 3,5 εκατ. ευρώ φέτος) και του προσωπικού κατά 43% (καταργήθηκαν 49 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 17 θέσεις απασχόλησης ορισμένου χρόνου ή έργου).

Σήμερα τα δημοτικά ΜΜΕ διαθέτουν 120 εργαζόμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, μετά βίας καλύπτουν τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Στο μεταξύ, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ τιμεσ στο ενδεχόμενο ένταξης των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ στο καθεστώς κινητικότητας αντιδρούν και οι συνδικαλιστικές ενώσεις.

Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση δεν μπορούν να λογίζονται ως «απλοί αριθμοί», ντεντεκιβ λαμια που πρέπει απλώς να μειωθούν, σύμφωνα με τις επιταγές τις τρόικας, παραγνωρίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και τη συμβολή τους στη αντικειμενική ενημέρωση και τη Δημοκρατία».

Από την πλευρά της, η ΕΣΗΕΜ-Θ κάνει λόγο για συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στο δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση. «Για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία-Θράκη, ντεντεκιβ λαμια ενδεχόμενο «λουκέτο» των δημοτικών ΜΜΕ, έπειτα και από την βίαιη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, σημαίνει την πλήρη εξαφάνιση της δημόσιας ενημέρωσης, κατάσταση πρωτοφανής για ευρωπαϊκή χώρα», αναφέρει.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.newsbeast.gr/travel/destinations/arthro/581461/diaskedasete-sti-thessaloniki-/
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *