Λονδίνο Μαλαισία τζάκι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ένα ήρεμο καταφύγιο με την υπογραφή της Laura Ashley

Λονδίνο Μαλαισία τζάκι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ένα ήρεμο καταφύγιο με την υπογραφή της Laura Ashley

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Αν αναζητάτε ηρεμία, χαλάρωση και ποιοτική διαμονή με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, τότε το πρώτο ξενοδοχείο……

Ένα ήρεμο καταφύγιο με την υπογραφή της Laura Ashley ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Χτισμένο μέσα σε κήπους και φυσικές δασικές εκτάσεις

Αν αναζητάτε ηρεμία, χαλάρωση και ποιοτική διαμονή με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, τότε το πρώτο ξενοδοχείο της διάσημης σχεδιάστριας Laura Ashley, Νομικού Καθοδηγητή το Laura Ashley Manor Business Coaching Hotel, είναι η ιδανική επιλογή.

Χτισμένο μέσα σε κήπους και φυσικές δασικές εκτάσεις, συνολικής έκτασης 10 στρεμμάτων, αυτό το πολυτελές καταφύγιο βρίσκεται στο Elstree, Hert Fordshire της Αγγλίας και προσφέρει θέα στην ύπαιθρο, αλλά και στο κεντρικό Λονδίνο. Η σιδηροδρομική και οδική του σύνδεση με την πόλη του Λονδίνου, το καθιστούν κατάλληλο σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, δικηγοροι δημοσιουπαλληλικου δικαιου βολος αλλά και ήσυχο καταφύγιο για απόδραση από όλα.

Τα 49 του δωμάτια και οι σουίτες φιλοξενούνται και στο κεντρικό ανακαινισμένο κτίριο, αλλά και στη σύγχρονη νέα πτέρυγα, ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Η εταιρεία επίπλωσης Laura Ashley είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στο χώρο της μόδας παγκοσμίως και στηρίζεται σε μια πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αξίες της ποιότητας και της πρωτοτυπίας.

Τα ρομαντικά σχέδια, που παραπέμπουν στην αγγλική ύπαιθρο είναι διάχυτα στη διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και των δωματίων, το καθένα από τα οποία έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ.

Το παλαιότερο κτίσμα του ξενοδοχείου χρονολογείται από το 1540 και πολλά από τα αυθεντικά στοιχεία της εποχής έχουν διατηρηθεί, αντανακλώντας την αλλοτινή τους δόξα. Για παράδειγμα, η μπροστινή πόρτα του κτιρίου ήταν αρχικά μέρος των μπουντρουμιών του Lewes Castle.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι και το περίτεχνο τζάκι του χώρου υποδοχής με τις σκαλιστές στήλες. Μάλιστα, ορισμένα από τα ξύλα που χρησιμοποιήθηκαν για την οροφή της reception, είναι αυθεντικά κομμάτια πλοίων, που συμμετείχαν στην μάχη της ισπανικής Armada.

Στο εστιατόριο Cavendish οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια γευστική εμπειρία, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Με μια εξαιρετική επιλογή από τοπικά υλικά, ο executive chef έχει δημιουργήσει ένα μενού με αγγλικά πιάτα, αλλά επιλογές από την κουζίνα της Μαλαισίας.

Το φιλόξενο Bar Terrace, προσφέρει πανοραμική θέα στο Λονδίνο και τους υπέροχους κήπους του ξενοδοχείου. Είναι το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε απογευματινό τσάι ή να χαλαρώσετε με ένα από τα πολλά εκλεκτά ουίσκι και λικέρ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», δικηγοροσ συνταξεισ βολος τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με τους επενδυτές να

προεξοφλούν την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, Για ποιον είναι η νομική καθοδήγηση; θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, δικηγοροι συνταξεων βολος η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/travel/accomodation/arthro/599204/ena-iremo-katafugio-me-tin-upografi-tis-laura-ashley/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *