μέλλον μέλλον Formula ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Θα πετύχει το δίδυμο Αλόνσο-Ραϊκόνεν»

μέλλον μέλλον Formula ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Θα πετύχει το δίδυμο Αλόνσο-Ραϊκόνεν»

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Την άποψη ότι οι ομάδες του πρωταθλήματος της Formula 1 δεν θα πρέπει να φοβούνται να έχουν δύο κορυφαίους πιλότους στο……

«Θα πετύχει το δίδυμο Αλόνσο-Ραϊκόνεν» ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Την πεποίθηση ότι θα βοηθήσουν την Ferrari να επιστρέψει στην κορυφή εξέφρασε ο Προστ

Την άποψη ότι οι ομάδες του πρωταθλήματος της Formula 1 δεν θα πρέπει να φοβούνται να έχουν δύο κορυφαίους πιλότους στο… ρόστερ τους εξέφρασε ο Άλεν Προστ.

Ο πρώην πιλότος δήλωσε πως η απόφαση της Ferrari να έχει στο γκαράζ της δύο Παγκόσμιους πρωταθλητές (Φερνάντο Αλόνσο-Κίμι Ραϊκόνεν) μόνο σε καλό μπορεί να της βγει.

Ακόμη, διαχείριση της κρίσης για παράδειγμα έφερε τη σεζόν που έτρεχε στην McLaren (1988/9)με ομόσταβλο τον Άιρτον Σένα, δικηγόροι διαζυγίων με τη McLaren να έχει χάσει μόνο ένα γκραν πρι από τα 16 του πρωταθλήματος.

«Το μέλλον θα μας δείξει. Η επιλογή της Ferrari θα δουλέψει πολύ καλά. Είχε δουλέψει και στο παρελθόν όπως με εμένα και τον Σένα. Τα πήγαμε πολύ καλά και στην πραγματικότητα οδηγήσαμε την ομάδα στην κορυφή. Αν υπάρχει πρόβλημα τότε πρέπει να το λύσει η ομάδα. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο, αλλά σίγουρα δουλεύει», δικηγοροι για οικονομικα θεματα βολος δήλωσε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα μισθών, αναφέρει ο Περισσός 

Τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως παρά τις διαφορές τους, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ τα σενάρια αυτά οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις, εταιρικο δικαιο δικηγοροι βολος πετσόκομμα μισθών και προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», τονίζει το ΚΚΕ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Πώς θα τσεκάρετε για λάθη το εκκαθαριστικό του ΦΑΠ και πώς θα τα διορθώσετε

Τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη που εντοπίσατε στα εκκαθαριστικά σημειώματα του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2011 και 2012 παρέχει το υπουργείο Οικονομικών με σκοπό να σάς δώσει τη δυνατότητα να γλιτώσετε από άδικες φορολογικές επιβαρύνσεις γράφει το money-money.gr

Εφόσον έχετε διαπιστώσει ότι ορισμένα από τα στοιχεία των ακινήτων σας, δικηγοροσ ακινητα όπως αποτυπώνονται στο εκκαθαριστικό του Φ.Α.Π. του 2011 ή του 2012, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε χειρόγραφα, στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., τροποποιητική δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) για το οικείο έτος. Το λάθος μπορεί να έχει γίνει είτε διότι εσείς τα δηλώσατε λανθασμένα στο Ε9 είτε διότι δεν καταχωρήθηκαν ορθά από το υπουργείο Οικονομικών στο ηλεκτρονικό «περιουσιολόγιο» που καταρτίστηκε με βάση τις δηλώσεις Ε9 των προηγούμενων ετών.

(Υπολογίστε εδώ το ΦΑΠ που αντιστοιχεί στην ακίνητη περιουσία σας για να δείτε αν έχει λάθος το εκκαθαριστικό σας)

Με τη δήλωση αυτή, κληρονομικο δικαιο δικηγοροι βολος μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη που εντοπίσατε στα στοιχεία των ακινήτων σας. Ειδικότερα, έχετε το δικαίωμα στον πίνακα 1 και στον πίνακα 2 της δήλωσης στοιχείων ακινήτων:

α) να προσθέσετε ή να διαγράψετε ακίνητο ή εμπράγματο δικαίωμα σε ακίνητο ή δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης

β) να τροποποιήσετε στοιχεία ακινήτου.

Στην τροποποιητική δήλωση που θα υποβάλετε, χειρόγραφα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., πρέπει να αναγράψετε, στο πεδίο «σημειώσεις φορολογουμένου», τον λόγο για τον οποίο μεταβάλλεται η περιουσιακή σας κατάσταση. Επίσης πρέπει να αναγράψετε τα στοιχεία του αντίστοιχου εγγράφου, συμβουλευτικής δραστηριότητας καθώς και να προσκομίσετε τα σχετικά παραστατικά.

Αν, για παράδειγμα, έχετε διαπιστώσει ότι έχετε δηλώσει, κατά λάθος, ως « οικόπεδο εντός σχεδίου» μια εδαφική έκταση που βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου πόλεως (στον πίνακα 1 του Ε9 αντί στον πίνακα 2) τότε μαζί με την τροποποιητική δήλωση Ε9 που θα υποβάλετε πρέπει να επισυνάψετε το συμβόλαιο αγοράς του συγκεκριμένου ακινήτου καθώς και βεβαίωση της πολεοδομίας ότι η περιοχή είναι σχεδίου πόλεως.

Δικαίωμα να υποβάλετε τροποποιητική δήλωση Ε9 για να διορθώσετε τα στοιχεία της περιουσιακής κατάστασης που απεικονίζονται στα εκκαθαριστικά του Φ.Α.Π. των ετών 2011 και 2012, χωρίς να επιβαρυνθείτε με πρόσθετους φόρους ή πρόστιμα, έχετε μέχρι την τελευταία εργάσιμη, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ για τις δημόσιες υπηρεσίες, δικηγοροσ για κτηματολογιο ημέρα του τέταρτου μήνα από την ημερομηνία έκδοσης του κάθε εκκαθαριστικού σημειώματος Φ.Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/587579/tha-petuhei-to-didumo-alonso-raikonen/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *