Μαλαισία Πειραιά εταιρείες ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα από το ΣΔΟΕ

Μαλαισία Πειραιά εταιρείες ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα από το ΣΔΟΕ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκε χθες το μεσημέρι από υπαλλήλους του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του……

Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα από το ΣΔΟΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Τα ύποπτα εμπορευματοκιβώτια προέρχονταν από Σιγκαπούρη και Μαλαισία

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκε χθες το μεσημέρι από υπαλλήλους του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, μετά τον εντοπισμό δύο υπόπτων εμπορευματοκιβωτίων που προέρχονταν από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία, δικηγοροσ τα οποία έφτασαν στις 23 και 26 Σεπ Τεμβρίου αντίστοιχα, στο λιμάνι του Πειραιά, δικηγοροι νεα φιλαδελφεια σε έρευνα που διενεργήθηκε σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ε΄ τελωνείου Πειραιά και λιμενικούς της Διεύθυνσης Δίωξης ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του αρχηγείου Λιμενικού Σώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 999.000 πακέτα (19.980.000 Τεμάχια) τσιγάρων.

Ως νόμιμο φορτίο είχε δηλωθεί ότι περιείχαν πλαστικά είδη. Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 3.346.915,44 ευρώ, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι εμφανίζονταν ως παραλήπτες, Business Coaching ανύπαρκτες εταιρείες στις περιοχές Φαλήρου και Αμαρουσίου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

Παύση του δημάρχου Ιθάκης για χρέη προς το δημόσιο

Σε παύση του δημάρχου Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανού προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκη, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Σε βάρος του δημάρχου είχε βεβαιωθεί χρέος 8.447.955 ευρώ προς το Δημόσιο από την προσωπική του επαγγελματική ενασχόληση ως ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας, το οποίο είχε καταστεί ληξιπρόθεσμο.

Ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την ιδιότητά του ως αιρετού και ενέπλεξε το δήμο στα ατομικά του χρέη.

Συγκεκριμένα, η ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου Αττικής είχε προβεί σε αναγκαστική εκτέλεση τμήματος της οφειλής και σε αυτό το πλαίσιο επέβαλε κατάσχεση του ¼ της Αποζημίωσης που λάμβανε ως δήμαρχος Ιθάκης.

Εκμεταλλευόμενος τη θέση του και χωρίς να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και την προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών, προέβη σε αρνητική δήλωση, αστικο δικαιο δικηγοροι με το επιχείρημα ότι η αναγκαστική απαίτηση του Δημοσίου είναι παραγεγραμμένη (και εξ’ αγνοίας του γιγαντώθηκε το ποσό λόγω προστίμων και προσαυξήσεων) και με το επιχείρημα ότι η αντιμισθία του Δημάρχου είναι μη κατασχέσιμη.

Στη συνέχεια η ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών επέβαλλε κατάσχεση κατά της αποζημίωσής του για νέα χρέη προς το Δημόσιο, δικηγορικο γραφειο ακινητα βολος με έγγραφό της προς την προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών. Η προϊσταμένη αποδέχθηκε την παρακράτηση μέρος της αντιμισθίας.

Όμως, ο δήμαρχος είχε προβεί σε αρνητική δήλωση δυο ημέρες νωρίτερα. Στη συνέχεια υποβίβασε την προϊσταμένη σε θέση τηλεφωνήτριας στην πολεοδομία. Η υπάλληλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, εκδόθηκε προσωρινή διαταγή και επανήλθε στη θέση της.

Εν τω μεταξύ, κτηματολογιο δικηγοροι βολος ο δήμαρχος είχε ανακαλέσει τη θετική δήλωση προς τη ΔΟΥ και τη σχετική εντολή προς τα ταμεία, ώστε να μη γίνει παρακράτηση της αντιμισθίας του.

Τελικά, δικηγοροι για ακινητα μετά από αιτιολογημένη έκθεση της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και κλήθηκε να απολογηθεί για την εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες για ατομικά του χρέη, για αυθαίρετη δίωξη της προϊσταμένης, για την κατ’ αυτού άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος, για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες και για αεμπορικο δικαιο δικηγοροιλόγητες απουσίες από το δήμο τα έτη 2011-2012.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/599661/katashethikan-lathraia-tsigara-apo-to-sdoe/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *