ΟΤΕ ερευνητές mail ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Κι όμως! Τα αναψυκτικά, τύπου sprite, θεραπεύουν τον πονοκέφαλο

ΟΤΕ ερευνητές mail ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Κι όμως! Τα αναψυκτικά, τύπου sprite, θεραπεύουν τον πονοκέφαλο

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Για πολλούς, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ένας δυνατός καφές μπορεί να καταπολεμήσει τον πονοκέφαλο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άλλοι πάλι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ υποστηρίζουν ότι η καφεΐνη τον ενισχύει……”

Κι όμως! Τα αναψυκτικά, τύπου sprite, θεραπεύουν τον πονοκέφαλο ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Για πολλούς, ένας δυνατός καφές μπορεί να καταπολεμήσει τον πονοκέφαλο, άλλοι πάλι, υποστηρίζουν ότι η καφεΐνη τον ενισχύει…

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η καλύτερη θεραπεία για τον πονοκέφαλο δεν είναι ούτε η παραμονή στο κρεβάτι, ούτε τα ισχυρά παυσίπονα αλλά τα αναψυκτικά τύπου sprite. Ο μαγικός συνδυασμός λεμονιού και γκαζόζας καταπολεμά το πρόβλημα αποτελεσματκά, επισημαίνουν Κινέζοι επιστήμονες. 

Σύμφωνα με τη βρετανική Εφημερίδα «Daily Mail», οι ερευνητές μελέτησαν συνολικά 57 ποτά –  ανάμεσά τους, αφεψήματα, ενεργειακά ποτά και αναψυκτικά- προκειμένου να μελετήσουν τις επιπτώσεις τους στην ανθρώπινη υγεία.

Έκπληκτοι τότε διαπίστωσαν ότι, οι ανθρακούχες λεμονάδες ήταν οι ιδανικές για να «διώξουν» τον πονοκέφαλο. 

Για πολλούς, ένας δυνατός καφές μπορεί να καταπολεμήσει τον πονοκέφαλο, άλλοι πάλι, υποστηρίζουν ότι η καφεΐνη τον ενισχύει.

Για τους Κινέζους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Sun Yat – Sen στην επαρχία Γκουανγκτσού που εξέτασαν διάφορα ποτά, ζεστά και κρύα, ο συνδυασμός λεμονιού και ανθρακικού είναι η καλύτερη λύση γιατί βοηθά στη γρήγορη αποβολή του αλκοόλ από τον οργανισμό.

Τις περισσότερες φορές, η υπερκατανάλωση αλκοόλ είναι αυτή που πυροδοτεί τον πονοκέφαλο, για το λόγο αυτό οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση 57 ποτών σε «βαρύ» κεφάλι. Αντιθέτως,τα αφεψήματα και κυρίως το τσάι παρατείνουν την διάρκεια του πονοκεφάλου, όπως υποστηρίζουν.  

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.protothema.gr/ugeia/article/317717/ki-omos-ta-anapsuktika-tupou-sprite-therapeuoun-ton-ponokefalo-/
ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *