ΠΑΟΚ ΠΡΟΠΟ ανάπτυξη ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Μάχιμοι οι διεθνείς κι ο Λίνο

ΠΑΟΚ ΠΡΟΠΟ ανάπτυξη ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Μάχιμοι οι διεθνείς κι ο Λίνο

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μπήκαν οι διεθνείς που……

Μάχιμοι οι διεθνείς κι ο Λίνο ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση στον ΠΑΟΚ

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μπήκαν οι διεθνείς που την Τετάρτη (11/09) ακολούθησαν χαλάρωμα κι έτσι ο Χουμπ Στέφενς έχει πλέον στη διάθεσή του την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών.

Συν τοις άλλοις, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ με χαμόγελα αντιμετωπίστηκε και η ενσωμάτωση του Λίνο στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, μετά από την επιτυχημένη έκβαση της αποθεραπείας του. Μόνο οι Γεωργιάδης, Λόρενς, Λάζαρ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσιάζει με άδεια ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Το πρόγραμμα περιείχε κυρίως ασκήσεις τακτικής, για την ανάπτυξη και την αμυντική συμπεριφορά, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΒΟΛΟΣ όπως και μερικές ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων.

Πηγή: sport-fm.gr

ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα μισθών, αναφέρει ο Περισσός 

Τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως παρά τις διαφορές τους, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ τα σενάρια αυτά οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις, πετσόκομμα μισθών και προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ΒΟΛΟΣ τονίζει το ΚΚΕ.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/581536/mahimoi-oi-diethneis-ki-o-lino/
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *