Παπούλια Φωτογραφήθηκε Θεσσαλονίκη ΛΑΤΟΜΕΙΑ Στο ΚΘΒΕ ο Παπούλιας

Παπούλια Φωτογραφήθηκε Θεσσαλονίκη ΛΑΤΟΜΕΙΑ Στο ΚΘΒΕ ο Παπούλιας

ΛΑΤΟΜΕΙΑ Το έργο του Μπέρτολτ Μπρέχτ «Η πτωτική άνοδος του Αρτούρου Ούι» μια δραματική παραβολή του Γερμανού δραματουργού για τον Αδόλφο Χίτλερ……

Στο ΚΘΒΕ ο Παπούλιας ΛΑΤΟΜΕΙΑ Παρακολούθησε έργο του Μπρέχτ

Το έργο του Μπέρτολτ Μπρέχτ «Η πτωτική άνοδος του Αρτούρου Ούι» μια δραματική παραβολή του Γερμανού δραματουργού για τον Αδόλφο Χίτλερ, τις συνθήκες γέννησης, ανόδου αλλά και της μοιραίας ανάσχεσης του ναζισμού, παρακολούθησε χθες το βράδυ στη σκηνή του Βασιλικού θεάτρου του ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παράσταση του έργου – το οποίο, όπως είπε στη διάρκεια του διαλείμματος στον διευθυντή του θεάτρου κ.Γιάννη Βούρο και τα μέλη του Δ.Σ που τον συνόδευαν, επενδυσεισ τοιχων είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ένα από τα …500 ανεβάσματα του Στο ιστορικό θέατρο που ίδρυσε ο Μπ.Μπρέχτ στο Βερολίνο – το Μπερλίνερ Ανσάμπλ, Πλάκες κήπου πριν από πολλά χρόνια.

Ο κ. Παπούλιας χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της απόλυτα σύγχρονης (παρότι γράφτηκε πριν 72 ακριβώς χρόνια) μπρεχτικής αλληγορίας, κυβολιθοι τιμές ενώ στο τέλος της παράστασης ανέβηκε στη σκηνή, όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και φωτογραφήθηκε με τον πολυμελή θίασο.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΑΠΘ: Κομμένη πέτρα Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών

Από την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, ακανόνιστες πλάκες εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, πετρες οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, κηπος και ιδεα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ αλλοδαποί έβαλαν παράνομα στη χώρα χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί στα σύνορα του Προμαχώνα

Περισσότερες από εννέα χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών κατάφεραν να περάσουν από τα σύνορα του Προμαχώνα τρεις αλλοδαποί, επένδυση τζακιού με πέτρα δύο βουλγαρικής και ένας ρουμανικής κατ αγωγής, που συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Οι δράστες με το παράνομο φορτίο, διαμορφωση εξωτερικου χωρου έγιναν αντιληπτοί, έξω από την πόλη των Σερρών, στην εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνες που έκαναν άνδρες της Αστυνομίας, στην υπερφορτωμένη νταλίκα που οδηγούσαν.

Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε και οι τρεις αλλοδαποί που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα με την κατηγορία της λαθρεμπορίας.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ

source: πλάκες πεζοδρομίου τιμές http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600890/sto-kthve-o-papoulias/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *