Πειραιά Πειραιά Πειραιά ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Χώροι αναψυχής όλα τα αναξιοποίητα οικόπεδα, δεσμεύεται ο δήμαρχος Πειραιά

Πειραιά Πειραιά Πειραιά ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Χώροι αναψυχής όλα τα αναξιοποίητα οικόπεδα, δεσμεύεται ο δήμαρχος Πειραιά

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Όπως ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΒΟΛΟΣ έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος «όλα τα οικόπεδα του δημοσίου, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ θα τα διαμορφωθούν σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ κατέχουν να αποφασίσουν για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ την αξιοποίησή ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ΒΟΛΟΣ τους»…”

Χώροι αναψυχής όλα τα αναξιοποίητα οικόπεδα, δεσμεύεται ο δήμαρχος Πειραιά ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος «όλα τα οικόπεδα του Δημοσίου, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου, θα τα διαμορφωθούν σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα κατέχουν να αποφασίσουν για την αξιοποίησή τους»

Σε αξιοποίηση όλων των οικοπέδων του Δημοσίου που παραμένουν χέρσα και αναξιοποίητα, προχωρά ο δήμος Πειραιά.

Όπως έκανε σήμερα γνωστό ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος το πρωί παραβρέθηκε σε επιχείρηση καθαριότητας σε οικόπεδο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, επί των οδών Μαρίας Χατζηκυριακού και Κανάρη «όλα τα οικόπεδα του Δημοσίου, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου και παραμένουν χέρσα και αναξιοποίητα, ο δήμος θα τα διαμορφώνει σε χώρους αναψυχής μέχρι οι φορείς που τα κατέχουν να αποφασίσουν για την αξιοποίησή τους».

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – Media – Ο Ν. Κοτζιάς στον Βασίλη Κουφόπουλο

Ο οικονομολόγος και καθηγητής πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, Νίκος Κοτζιάς φιλοξενήθηκε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπ Τεμβρίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:

Α ΜΕΡΟΣ

Β ΜΕΡΟΣ

Γ ΜΕΡΟΣ

Δ ΜΕΡΟΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/314478/horoi-anapsuhis-ola-ta-anaxiopoiita-oikopeda-desmeuetai-o-dimarhos-peiraia/
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *