Πλάκα Πλάκα Πλάκα ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – Sports – Παιχνιδάκι για… Φέτελ!

Πλάκα Πλάκα Πλάκα ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – Sports – Παιχνιδάκι για… Φέτελ!

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ – Sports – Παιχνιδάκι για… Φέτελ! ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Η διαφορά του ήταν τεράστια και σε αυτές τις κατατακτήριες δοκιμές. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΠΙΠΛΟ ΣΙΑΡΡΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΙΑΡΡΑΣ Μόνο που στην Ινδία ήταν ακόμα μεγαλύτερη και πιο άνετη η επικρατησή του, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ κατακτώντας την 7η pole position για το 2013 με χρόνο 1.24.119.

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής, ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ που χρειάζεται την 5η θέση ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΒΟΛΟΣ για να σηκώσει τον φετινό τίτλο, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ έκανε… πλάκα στους υπόλοιπους και με έξυπνη στρατηγική στα ελαστικά θα εκκινήσει για άλλη μια φορά πρώτος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ESPorts.gr/264685/paixnidaki-gia-fetel”>www.pam ESPorts.gr

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Τιμητική πλάκα για τον Μάριο Φραγκούλη στην Αγία Νάπα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη»

Τελετή αποκάλυψης τιμητικής πλάκας με το όνομα του τραγουδιστή Μάριου Φραγκούλη θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα στη Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 29 χρόνια ζωής.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη».

Έκαναν για πλάκα τους ληστές και συνελήφθησαν

Στο κρατητήριο πέρασαν τη νύχτα δύο νεαροί

Έτσι για… πλάκα δύο νεαροί, 18 και 19 χρονών, αποφάσισαν προχθές το βράδυ να φορέσουν κουκούλες, περούκες, μάσκες να πάρουν από ένα πριόνι και ένα τσεκούρι και να πάνε στο σπίτι φίλων τους, παριστάνοντας τους ληστές.

Η εξέλιξη της υπόθεσης όμως, δεν είχε καθόλου πλάκα. Καθώς οι περαστικοί που τους είδαν δεν κατάλαβαν το χιούμορ τους, κάλεσαν την Αστυνομία και οι δυο νεαροί κατέληξαν να συλληφθούν και να διανυκτερεύσουν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης.

Ο ένας εκ των δυο καταδικάστηκε για αντίσταση κατά της Aρχής σε ποινής φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή, καθώς κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση, ενώ για την κατηγορία περί οπλοφορίας αθωώθηκαν.

Κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση από τον καταδικασθέντα και οι δυο νεαροί αφέθησαν ελεύθεροι. 

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271499&catID=6
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *