πληροφορίες πληροφορίες πληροφορίες ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – Πολιτική – Απειλούνται με φυλακή – Απειλούν με κάλπες

πληροφορίες πληροφορίες πληροφορίες ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – Πολιτική – Απειλούνται με φυλακή – Απειλούν με κάλπες

ΗΛΊΑΚΟΙ pelletech 25 ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ skroutz άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, λεβητεσ pelletech 25 πυρηνασ τιμεσ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Πολιτική – Απειλούνται με φυλακή – Απειλούν με κάλπες ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Μιχαλολιάκος μπροστά στο δικαστικό «τσουνάμι» που χτυπά τη Χρυσή Αυγή. Η αποκάλυψη του Ν. Χατζηνικολάου για την εισήγηση που έχει στα χέρια του ο Μιχαλολιάκος και οι «γλυκές» σκέψεις του Μαξίμου.

Ραγδαίες ενδέχεται pelletech 25 να είναι οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες στο πολιτικό πεδίο μετά το δικαστικό «τσουνάμι» που χτυπά τη Χρυσή Αυγή με τις πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν για τα στοιχεία που δένουν υψηλά στελέχη ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz μαλτεζοσ ηλιακα ακόμη και βουλευτές του κόμματος σε έκνομη δράση.

τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων Ο Ν. Μιχαλολιάκος με «κομμένα φτερά» εμφανίστηκε χθες στο περιστύλιο της Βουλής και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ως προς το ενδεχόμενο παραίτησης βουλευτών του προκειμένου να γίνουν εκλογές -κατ αρχήν στις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες εκπροσωπείται το κόμμα ηληακη θερμοσηφονεσ του.

<iframe height="315" src="//www. YouTube.com/embed/uK0CrWg9S8M” frameborder=”0″ width=”420″ allowfullscreen=””>

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής έχει στα χέρια του συγκεκριμένη εισήγηση για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει σε περίπτωση που ο δικαστικός κλοιός φτάσει μέχρι τον πυρήνα του κόμματός του. Κομβικό ρόλο στο σχεδιασμό έχει κορυφαίος συνταγματολόγος και ο αδελφός του κ. Μιχαλολιάκου – ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας.

<iframe height="315" src="//www. YouTube.com/embed/c_uYC8iOKlw” frameborder=”0″ width=”560″ allowfullscreen=””>

Η Χρυσή Αυγή εκλέγει βουλευτή σε 15 περιφέρειες και όπως τονίζουν όλοι όσοι γνωρίζουν τις προβλέψεις του συντάγματος είναι εξαιρετικά δύσκολο η χώρα να προχωρήσει μόνο στις λεγόμενες αναπληρωματικές εκλογές καθώς το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου εκπροσωπείται σε μεγάλες περιφέρειες που σε εθνικές εκλογές δίνουν κυβερνήσεις.

Οι «γλυκές» σκέψεις στο Μαξίμου

Τα τελευταία 24ωρα στα «γαλάζια» παρασκήνια αλλά και στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται ιδέες και σκέψεις για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μετρήσεις που «τρέχουν» δείχνουν όχι μόνο σημαντική αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής αλλά και «επαναπατρισμό» ψηφο φόρων στη ΝΔ. Σε όλες τις μετρήσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα, η ΝΔ εμφανίζει ενίσχυση των ποσοστών της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή να χάνει δυνάμεις ακόμη και σε "δυνατές" γι αυτήν περιφέρειες όπως είναι η Α Αθηνών.

Σ. Κεδίκογλου: Ο,τι προβλέπει το Σύνταγμα

«Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και δεν εκβιάζεται» λένε συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντας όμως ως «ανέκδοτο» τα όσα διαρρέουν από τη Χρυσή Αυγή για ομαδική παραίτηση και κάλπες. Βασική παράμετρος παραμένει η βουλευτική ασυλία για τους χρυσαυγίτες – παράμετρος που μπορεί να αποδειχθεί «χρήσιμη» για κάποιους στην πορεία των ερευνών.

Ωστόσο δεν λείπουν οι φωνές που λένε ότι η Χρυσή Αυγή στην παρούσα στιγμή είναι εμφανώς αποδυναμωμένη με «τσαλακωμένο» προφίλ και πλέον με το «φυσικό της πρόσωπο» να είναι κάθε βράδυ στα δελτία των οκτώ. Η συγκυρία, κατά τα ίδια στελέχη, είναι ιδανική ώστε να τεθεί πολιτικά στο περιθώριο το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου και ταυτόχρονα να «εξασφαλιστεί» ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ρίσκο όμως παραμένει: Αρκετοί «γαλάζιοι» εκτιμούν ότι κατ αυτόν τον τρόπο η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται περίπου ως «ρυθμιστής» των πολιτικών εξελίξεων και ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά για το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης και τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αποφάσεις σε καμία περίπτωση δεν έχουν ληφθεί και όλα θα σταθμιστούν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που μέσα σε όλα θα πρέπει να συνυπολογίσει και το τι θα γίνει με το ΠΑΣΟΚ και τα ποσοστά του καθώς είναι κοινό μυστικό πως ο κ. Βενιζέλος, για τους σχεδιασμούς της επόμενης ημέρας, θα πρέπει να φτάσει στις εκλογές έχοντας τουλάχιστον διασφαλίσει πως τα ποσοστά του δεν θα είναι χαμηλότερα από τις τελευταίες εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εθνικές εκλογές

Με εθνικές εκλογές αντί για τοπικές απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη Χ.Α.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα

φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε να πάμε

μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=264298&catID=1
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *