ρεκόρ Γκίνες ρεκόρ Γκίνες Toyota ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ντριφτάροντας με 217 χλμ/ώρα για το βιβλίο Γκίνες

ρεκόρ Γκίνες ρεκόρ Γκίνες Toyota ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ντριφτάροντας με 217 χλμ/ώρα για το βιβλίο Γκίνες

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ – ΕΠΙΠΛΟ ΣΙΑΡΡΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΙΑΡΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΒΟΛΟΣ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Ντριφτάροντας με 217 χλμ/ώρα για το βιβλίο Γκίνες

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

Ο Kuba Przygoński σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, ως ο άνθρωπος που ντρίφταρε με τα περισσότερα χιλιόμετρα την ώρα.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτέμβρη 2013 στο πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Biala Podlaska της Πολωνίας και ο Kuba Przygoński είχε ως όπλο του το νέο Toyota GT86 με την τερατώδη δύναμη των 1068 ίππων. Σημειώστε πως η μέγιστη γωνία περιστροφής κατά τη διάρκεια του drift ήταν 49μοίρες και πραγματοποιήθηκε με ταχύτητα 217,97 χλμ/ώρα – όπου έχει καταγραφεί το συγκεκριμένο ρεκορ- ενώ η ταχύτητα εισόδου του ήταν 256 χλμ/ώρα.

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/67AQ7XBhd68?fs=1&hl=en_US&iv_load_policy=3&showinfo=1&controls=1&autoplay=0&rel=1&theme=dark&autohide=1&version=3″>

<embed src="http://www. YouTube.com/v/67AQ7XBhd68?fs=1&hl=en_US&iv_load_policy=3&showinfo=1&controls=1&autoplay=0&rel=1&theme=dark&autohide=1&version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”500″ height=”344″>

Πηγή: www.PeriTroxon.gr

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Απεργία διαρκείας στα σχολεία- “Λουκέτα” σε ΑΕΙ

Σε αναβρασμό ο χώρος της Παιδείας μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 16 Σεπ Τεμβρίου.

Κοινό ΒΗΜΑτισμό με τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφάσισαν οι δάσκαλοι, στη διάρκεια συνάντησης της ΟΛΜΕ με τη ΔΟΕ.

Απεργία στις 16 και 17 Σεπ Τεμβρίου ανακοίνωσαν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.

“Λουκέτο” και στο Καποδιστριακό για μία εβδομάδα, καθώς εργαζόμενοι και καθηγητές αντιδρούν στο σχέδιο διαθεσιμότητας.

Κλειστά, επίσης, τα περισσότερα ΑΕΙ και Α ΤΕΙ.

Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πανελλαδική συγκέντρωση στα γραφεία της ΟΛΜΕ και πορεία στο Σύνταγμα.

Οι καθηγητές ψήφισαν για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, στη μαραθώνια συνεδρίασή τους η οποία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης ψήφισαν 72 ΕΛΜΕ από τις 85 που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση.

Μιλώντας στους καθηγητές ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, – ο οποίος τέθηκε επίσης στο πρόγραμμα κινητικότητας / διαθεσιμότητας – ανέφερε πως από τις συνελεύσεις βγαίνει το συμπέρασμα πως ο κλάδος οδεύει σε μεγάλο απεργιακό αγώνα διαρκείας από τις 16 του μήνα.

“Η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τις δικές μας ευθύνες. Όμως θα πρέπει αυτή τη φορά να βγούμε μπροστά” ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαβάστε: Σε απεργία διαρκείας οι καθηγητές

 

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος έχει διαμηνύσει ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών.

<iframe width="560" height="315" frameborder="0" src="http://www. YouTube.com/embed/Ml3RBYKbz30?feature=player_embedded”>

“Λουκέτο” στο Καποδιστριακό

Αναστολή της λειτουργίας του πανεπιστημίου Αθηνών για μία εβδομάδα αποφάσισε η σύγκλητος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, καθώς επίκειται η υπαγωγή 1.600 διοικητικών υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα ως τις 20 Σεπ Τεμβρίου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα οι εγγραφές που ξεκινούν στις 11 Σεπ Τεμβρίου.

Απεργία ως τις 16 του μήνα αποφάσισαν οι καθηγητές στο Μετσόβιο, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ και του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σε αναστολή της λειτουργίας τους έχουν προχωρήσει ΤΕΙ σε όλη τη χώρα.

Ευ. Βενιζέλος

Να επικρατήσει στοιχειώδης κοινωνική υπευθυνότητα και τα σχολεία να μείνουν ανοικτά, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στον Αlpha 9,89.

“Θα ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ συναντηθώ με τη διδασκαλική ομοσπονδία, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΒΟΛΟΣ τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ να κάνουν τα παιδιά τα μαθήματα τους”, είπε.

Διαβάστε:

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ένταση στην Κωνσταντινούπολη για το θάνατο του νεαρού διαδηλωτή

Δρακόν ΤΕΙα μέτρα ασφαλείας γύρο από την πλατεία Ταξίμ – Νέες συγκρούσεις Αστυνομίας-διαδηλωτών

Σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων εναντίον εκατοντάδων διαδηλωτών προχώρησε η Αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να διαλύσουν το πλήθος των συγκεντρωμένων, οι οποίοι διαδήλωσαν για τον θάνατο ενός διαδηλωτή χθες στην Αντιόχεια.

Σύμφωνα με μαρ τυρίες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ διέλυσαν το πλήθος από κεντρικό πεζόδρομο με κανόνι νερού. Έχουν στηθεί μπλόκα στην είσοδο της πλατείας Ταξίμ, ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι δρακόν ΤΕΙα, καθώς το μόνο που δε θέλει στην παρούσα στιγμή η κυβέρνηση Ερντογάν, είναι να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της διεθνούς κριτικής για την Αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών.

Ο λόγος της νέας έντασης είναι ο θάνατος του 22χρονου, Αχμετ Ατακάν, ο οποίος σκοτώθηκε χθες το βράδυ στην Αντιόχεια, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την Αστυνομία. Ο νεαρός συμμετείχε σε συγκέντρωση στη μνήμη ενός από τα θύματα της καταστολής των αντικυβερνητικών συγκεντρώσεων στην Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο.

<iframe width="420" height="315" src="//www. YouTube.com/embed/9XkXJD4OFvw” frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.nooz.gr/automoto/ntriftarontas-me-217-xlmora-gia-to-vivlio-gkines
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *