ταξί διάστημα ηθοποιός ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το διαφορετικό περιστατικό στη Μεσσήνη

ταξί διάστημα ηθοποιός ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Το διαφορετικό περιστατικό στη Μεσσήνη

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Οι επώνυμοι ταξίδεψαν το καλοκαίρι, αστικο δικαιο δικηγοροι όσο διάστημα μπόρεσαν τουλάχιστον, και διηγούνται τις εμπειρίες τους στο newsbeast.gr……

Το διαφορετικό περιστατικό στη Μεσσήνη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ταξιδιωτικές εμπειρίες επωνύμων – Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλά για το καλοκαίρι που πέρασε

Οι επώνυμοι ταξίδεψαν το καλοκαίρι, δικηγοροι διαζυγιων βολος όσο διάστημα μπόρεσαν τουλάχιστον, και διηγούνται τις εμπειρίες τους στο newsbeast.gr. Αυτό που τους συγκίνησε… Αυτό που θα ήθελαν να ζήσουν ξανά ή ακόμη και αυτό που-για παράδειγμα- τους έκανε να χαρούν νιώθοντας υπερήφανοι για τον τόπο τους.

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έζησε επάνω στη σκηνή κάτι που δεν συμβαίνει συχνά προκαλώντας του μάλιστα τεράστια αμηχανία. Σε μια περιοδεία τους κάπου στη Μεσσήνη, δικηγοροσ θεσσαλονικη ένας ιερωμένος, όπως περιγράφει, Law Mentoring Ποια είναι τα οφέλη; σηκώθηκε επάνω και άρχισε να διαπληκτίζεται με τον Στάθη Ψάλτη.

Αξίζει όμως να περιγράψει ο ηθοποιός τι ακολούθησε.

«Μία από τις περίεργες στιγμές στην περιοδεία μας ήταν όταν στο νούμερο του Στάθη Ψάλτη ενοχλήθηκε ο ιερωμένος ενός χωριού κοντά στη Μεσσήνη, όπου και ήμασταν. Ο ιερωμένος σηκώθηκε επάνω στη σκηνή και διαπληκτίστηκε με τον Στάθη για το νούμερό του. Τον ενόχλησαν αυτά που έλεγε. Ήταν μια στιγμή τρομερής αμηχανίας γιατί δεν συμβαίνει συχνά αυτό σε έναν ηθοποιό. Δηλαδή, κτηματολογιο δικηγοροι βολος το να διαπληκτιστεί ένας ηθοποιός με άνθρωπο από το κοινό. Πόσο μάλλον με έναν ιερωμένο ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί το σατιρικό κείμενο. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένας πανικός που δε συμβαίνει συχνά σε παραστάσεις. Ο Στάθης Ψάλτης ανταπάντησε με αποτέλεσμα το κοινό να πάρει τη θέση του Ψάλτη. Στη συνέχεια βέβαια έπεσαν γέλια».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, δικηγορο το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας…

Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις καθαριότητας, δικηγοροι για κτηματολογιο Κοινοχρήστων Χώρων, πολεοδομίας και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, το Μεταξουργείο, το Γκάζι, Law Mentoring η πλατεία Αγ. Ανδρέα, δικηγοροι για τραπεζικα θεματα η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: δικηγοροι διαζυγια βολος http://www.newsbeast.gr/travel/destinations/arthro/581154/to-diaforetiko-peristatiko-sti-messini/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *