υπουργείου Οικονομικών Σύλληψη εφορία ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Τέλος τα τεκμήρια για μισθωτούς, συνταξιούχους

υπουργείου Οικονομικών Σύλληψη εφορία ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Τέλος τα τεκμήρια για μισθωτούς, συνταξιούχους

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις, ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ επικαιρότητα ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ και ΕΠΙΠΛΟ τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ Οικονομία, επιπλα βολος Επιχειρήσεις και επιπλα βολος ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ Χρηματιστήριο.”

Τέλος τα τεκμήρια για μισθωτούς, συνταξιούχους

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

Στην κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών από το 2014. Τη θέση του μηχανισμού των τεκμηρίων θα πάρει το περιουσιολόγιο της Εφορίας, το οποίο ήδη «στήνει» η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σε αυτό θα περιλαμβάνονται τα περιουσιακά στοιχεία και όλες οι βασικές δαπάνες των φορολογούμενων, προκειμένου η Εφορία να μπορεί να προσδιορίζει το ύψος του εισοδήματός τους.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να τεθεί ένα τέλος στον μηχανισμό των τεκμηρίων διαβίωσης, τα οποία μπορεί να συνέβαλαν σε κάποιο βαθμό στην αύξηση των εσόδων αλλά σε κάθε περίπτωση δεν επέτυχαν τη σύλληψη της φοροδιαφυγής, ενώ συνδέθηκαν και με αδικίες σε βάρος φορολογούμενων.

Τα τεκμήρια διαβίωσης θα καταργηθούν καταρχήν για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, ενώ θα εξακολουθήσουν θα παίζουν τον ρόλο εφεδρικού ελεγκτικού συστήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Γερμανία: Συνελήφθη ακροδεξιός που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις

Έρευνες στα σπίτια κι άλλων υπόπτων που εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον αντιεξουσιαστών

Στη σύλληψη ενός 23χρονου δεξιού εξτρεμιστή, που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, πυροδοτώντας μία βόμβα που θα ήταν κατασκευασμένη από αεροπλανάκι-μινιατούρα, ζωσμένο με εκρηκτικά, προχώρησε η γερμανική Αστυνομία.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως υποκίνησε έναν άλλον άνδρα, 42 ετών, να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό, όπως ανακοίνωσαν η Αστυνομία και η εισαγγελία της Στουτγάρδης. Ο άνδρας που συνελήφθη είχε συμμετάσχει στη διαδήλωση της αντιμεταναστευτικής ομάδας Die Rechte στις 31 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της οποίας είχε πετάξει κροτίδες εναντίον ομάδας αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση, προκαλώντας τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες σε βάρος δύο ακόμη υπόπτων, 22 και 24 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Έρευνες έχουν γίνει στα σπίτια τους, που βρίσκονται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρ Τεμβέργης.

Εξάλλου η Αστυνομία βρήκε εκρηκτικά υλικά, χημικά προϊόντα και πολλά αεροπλάνα μινιατούρες στο σπίτι του 42χρονου άνδρα, που είναι γνωστός στον χώρο της άκρας δεξιάς. Ο άνδρας αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι δαπάνες των ληξιπρόθεσμων δεν υπολογίζονται στον τακτικό προϋπολογισμό

Με αφορμή τη διαφορά που προκύπ ΤΕΙ στα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού, ανάμεσα στην τράπεζα της Ελλάδος και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι στους υπολογισμούς που κάνει η τράπεζα της Ελλάδος, περιλαμβάνονται οι δαπάνες ύψους περίπου 4.632 εκατ. ευρώ που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Όμως, σύμφωνα με τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, το ποσό αυτό των 4,6 δισ. ευρώ κατευθύνεται σε φορείς της γενικής κυβέρνησης και για αυτό δεν πρέπει να υπολογίζεται στην επεξεργασία των στοιχείων που κάνει η τράπεζα της Ελλάδος.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.nooz.gr/economy/katargointai-ta-tekmiria-gia-mis8otois-suntaksioixous
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *