Χάρης Θεοχάρης επίδομα επίδομα ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Άνοιξε το taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

Χάρης Θεοχάρης επίδομα επίδομα ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Άνοιξε το taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

δικηγοροι για εργατικο δικαιο ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ειδήσεις, συμβουλευτικής δραστηριότητας επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και ερωτηση σε δικηγορο του Κόσμου απο το Nooz. Πώς γίνεται η επικοινωνία δικηγοροσ αστικου δικαιου Νομικού δικηγοροσ οικογενειακο δικαιο δικηγόροι διαζυγίων βολος Καθοδηγητή gr. Οικονομία, site δικηγορων βολος Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Άνοιξε το taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται η λειτουργία του Taxisnet που αφορά τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης.

Μέσω twitter ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης ενημέρωσε ότι: «Το Α21 (τροποποιητικές) και το επίδομα θέρμανσης άνοιξε σήμερα! Μπράβο σε όσους δούλεψαν για τις αλλαγές στις εφαρμογές».

Σημειώνεται ότι με βάση την απόφαση του υπουργείου, η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται το πολύ σε 20 μέρες από την υποβολή της αίτησης.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί 2.000 εφοριακών

Δεν μπορούμε πλέον να ανεχόμαστε τον όποιο επίορκο, δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος

Το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών 2.000 εφοριακών προανήγγειλε ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

«Όποιος έχει υποβάλει αίτηση να γίνει προϊστάμενος ή διευθυντής ελέγχεται. Δεν μπορούμε πλέον να ανεχόμαστε τον όποιο επίορκο», είπε ο κ. Νικολακόπουλος και τόνισε πως το μηχανογραφικό σύστημα στο ΥΠΟΙΚ δεν αντέχει ούτε είναι αξιόπιστο.

Διαβάστε περισσότερα στο twitterfeed&utm_medium= twitter“>www.newmoney.gr.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.nooz.gr/economy/anoikse-to-taxisnet-gia-to-epidoma-8ermansis
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *