χρήματα χρήματα χρήματα ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΕΚ: Οι Μελισσανίδης-Παππάς θα καλύψουν τα… υπόλοιπα από την ΑΜΚ

χρήματα χρήματα χρήματα ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΕΚ: Οι Μελισσανίδης-Παππάς θα καλύψουν τα… υπόλοιπα από την ΑΜΚ

ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος βαση ηλιακου θερμοσιφωνα ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ βαση ηλιακου θερμοσιφωνα ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ιδιαίτερα σημαντική είναι φυσικά skroutz solar star ηλιακοι θερμοσιφωνες και η συμβολή του Πόλυ Χατζηιωάννου…”

ΑΕΚ: Οι Μελισσανίδης-Παππάς θα καλύψουν τα… υπόλοιπα από την ΑΜΚ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι φυσικά και η συμβολή του Πόλυ ΧατζηιωάννουΗ απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ στη «Δικέφαλος 1924», την εταιρεία που έχει συσταθεί για το γήπεδο είναι ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του πλάνου.

Το ποσό είναι μεγάλο όμως δεν υπάρχει ανησυχία στους κιτρινόμαυρους αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην περίπτωση δεν καλυφθεί εξ ολοκλήρου τότε όσα χρήματα χρειαστούν θα τα βάλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και ο Πέτρος Παππάς ο οποίος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα στηρίξει το εγχείρημα και θέλει να το δείξει και έμπρακτα. Ιδιαίτερα σημαντική είναι φυσικά και η συμβολή του Πόλυ Χατζηιωάννου.

Όσο αφορά στη χωρητικότητα της «Αγιάς Σοφιάς» θα είναι στις 33.000 θέσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες φυσικά θα γίνουν γνωστές στη μεγάλη παρουσίαση της 6ης Νοεμβρίου, ωστόσο φαίνεται ότι το θέμα αυτό έχει κλείσει.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σε εξέλιξη η “ξενοδοχειακή αγορά του αιώνα”

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης, την “ξενοδοχειακή αγορά του αιώνα” σύμφωνα με παράγοντες του τουρισμού, καθώς μετά την πρώτη αξιολόγηση στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης συμμετέχουν 13 όμιλοι και επενδυτικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξενοδοχειακός παράγοντας αναφέρει στην Καθημερινή: “Δεν έχουν δοθεί ποτέ τόσα χρήματα ηλιακοσ θερμοσιφωνασ τιμη για την ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο αγορά ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Ελλάδα, solar star ηλιακοι όσα αναμένεται να δοθούν για ηλιακοι θερμοσιφωνες ηλιακος ηλιακα κενου ηλιακοι θερμοσιφωνες ανοικτου κυκλωματος ast τον Αστέρα Βουλιαγμένης”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διαγωνισμός έχει μετατραπεί σε “μάχη” και ήδη γίνονται ζυμώσεις ώστε κάποια σχήματα να συγχωνευτούν, ενώ παράλληλα, παρατηρείται εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές να ενταχθούν στα υφιστάμενα σχήματα.

Οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν ως τις 21 Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δοθεί κάποια μικρή παράταση. άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις αναφέρουν ότι τελικά θα είναι μονοψήφιος ο αριθμός των σχημάτων και των ομίλων που θα καταθέσουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, τα κλειδιά του Αστέρα Βουλιαγμένης θα παραδοθούν στον πλειοδότη του διαγωνισμού την άνοιξη του 2014.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης εκτείνεται σε 304 στρέμματα, εκ των οποίων τα 111 ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θα λάβει ένα μέρος των χρημάτων από την πώληση του συγκροτήματος.

Παράλληλα, ο Αστέρας, μέσω θυγατρικής του εταιρείας, έχει ενοικιάσει για 40 χρόνια την όμορη μαρίνα της Βουλιαγμένης, η οποία έχει χερσαίο τμήμα 47 στρεμμάτων, λειτουργεί πλέον στη μέγιστη πληρότητα και με αρκετά σκάφη μεγάλου μήκους να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για τον ελλιμενισμό τους.

Φέτος, η εταιρεία αναμένει να περάσει σε λειτουργική κερδοφορία, καθώς, πέραν του προγράμματος αναδιοργάνωσης που έχει μειώσει το κόστος, υπάρχει ανοδική τάση στις κρατήσεις.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Οι Κινέζοι τουρίστες ξόδεψαν το 2013 πάνω από 100 εκατ. δολάρια!

Στη δεύτερη θέση οι Γερμανοί με τουρισμότουρισμός για πολλές χώρες είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την κρατική τους οικονομία, όπως άλλωστε και για την Ελλάδα. Ποιοί τουρίστες όμως ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους;

Σύμφωνα με έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, στην πρώτη θέση έρχονται οι Κινέζοι, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ το 2013 ξόδεψαν στις διακοπές τους 102 εκατ. δολάρια! Οσον αφορά στις δαπάνες των Κινέζων τουριστών σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού καταγράφηκε αύξηση 40% το 2012 σε σχέση με το 2011

Με μεγάλη διαφορά δεύτεροι έρχονται οι τουρίστες από τη Γερμανία, οι οποίοι ξόδεψαν 83,8 εκατ. δολάρια και τρίτοι οι Αμερικάνοι με 83,5 εκατ. δολάρια.

Ακολουθούν οι Βρετανοί με 52,3 εκατ., οι Ρώσοι με 42,8 εκατ., οι Γάλλοι με 37,2 εκατ., οι Καναδοί με 35,1 εκατ., οι Ιάπωνες με 27,9 εκατ., οι Αυστραλοί με 27,6 εκατ. Και τέλος οι Ιταλοί με 26,4 εκατ. .

Apple-tab-span” style=”white-space:pre”>

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/324454/aek-oi-melissanidis-pappas-tha-kalupsoun-ta-upoloipa-apo-tin-amk/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *