Χρηματιστήριο ΟΣΕ πληροφορίες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προ των πυλών του χρηματιστηρίου το twitter

Χρηματιστήριο ΟΣΕ πληροφορίες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προ των πυλών του χρηματιστηρίου το twitter

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αίτηση για την πραγματοποίηση δημόσιας εγγραφής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προκειμένου να εισαχθεί στο χρηματιστήριο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ υπέβαλε το twitter, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η δημοφιλής……

Προ των πυλών του χρηματιστηρίου το twitter ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Υπέβαλε αίτηση για την πραγματοποίηση δημόσιας εγγραφής

Αίτηση για την πραγματοποίηση δημόσιας εγγραφής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προκειμένου να εισαχθεί στο χρηματιστήριο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ υπέβαλε το twitter, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια κίνηση που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά ν Τεμπούτα της Silicon Valley, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μετά την εισαγωγή του facebook το περασμένο έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η Goldman Sachs αναλαμβάνει το ρόλο του αναδόχου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ εκτιμάται ότι το twitter θα προσελκύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Το twitter ανακοίνωσε την αίτηση για τη δημόσια εγγραφή μέσω tweet.

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/09/13/ twitter.jpg” />

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με τους επενδυτές να

προεξοφλούν την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/581777/pro-ton-pulon-tou-hrimatistiriou-to-twitter/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *