όραση όραση όραση ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ – Media – «Δύσκολα θα γυρίζαμε στην πρωινή ζώνη»

όραση όραση όραση ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ – Media – «Δύσκολα θα γυρίζαμε στην πρωινή ζώνη»

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, νομικό χειρισμό άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – «Δύσκολα θα γυρίζαμε στην πρωινή ζώνη» ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε κοινή τους συνέντευξη εξομολογήθηκαν αν θα επέστρεφαν στην πρωινή ζώνη.

Δεν θα με ιντριγκάριζε καθόλου να το ξανακάνω, ίσα ίσα που θα με έπιανε μελαγχολία. Δεν μου αρέσουν τα παλιά. Ότι τελειώνει τελειώνει», τραπεζικο δικαιο δικηγοροι δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Tv Glam». Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να συμπληρώνει: δικηγοροσ ακινητα βολος «Δύσκολα θα γυρίζαμε στην πρωινή ζώνη. Ήταν σε μια άλλη περίοδο, δικηγοροι για κτηματολογιο βολος ήταν κάτι τελείως ανατρεπτικό τότε. Ήταν και τελείως διαφορετική η τηλεόραση, δικηγοροσ θεσσαλονικη τα Μέσα, η αντιμετώπιση των πραγμάτων».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Τα δύο πρώτα επεισόδια της Προδοσίας* είναι στο ΘΕΜΑ

*Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παρ αγωγής θα αρχίσει να παίζεται από το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπ Τεμβρίου στο STAR. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη του 1960 και προβάλλεται τηλεοπτικά σε 21 χώρες

Αυτή την Κυριακή, Law Mentoring τα δύο πρώτα  επεισόδια της πολυβραβευμένης  ολοκαίνουργιας τουρκικής σειράς “Η Προδοσία” είναι στο Θέμα. Πριν ξεκινήσει να προβάλλεται από την τηλεόραση του Star, αποκτήστε αυτή την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς που πέτυχε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αναφέρεται στη ζωή μιας συνηθισμένης οικογένειας με πατέρα καπετάνιο.

Η ρουτίνα της οικογένειας ταράζεται, όταν -μετά την επιστροφή του πατέρα- η μητέρα, Δικηγοροι εργατολογοι βολου που είναι και ο στύλος της οικογένειας κατά την απουσία του, δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα βολος ανακαλύπ ΤΕΙ ότι ο σύζυγος της έχει ερωμένη και μάλιστα μία νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία. Όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η ζωή όλων αλλάζει, καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα που ακολουθούν.

Μη χάσετε λοιπόν αυτήν  την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια  του νέου ερωτικού δράματος που θα σας καθηλώσει, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα τα μηχανογραφικά των υποψηφίων της κατηγορίας 5%

Οι εν λόγω υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να εισαχθούν σε όποια τμήματα επιθυμούν καθώς κάθε χρόνο με ΦΕΚ το Υπουργείο καθορίζει σε ποια τμήματα έχουν δικαίωμα εισ αγωγής

Ολοκληρώνεται στις 16 Σεπ Τεμβρίου η διαδικασία της υποβολής μηχανογραφικού δελτίου για τους υποψηφίους που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και εισάγονται σε ποσοστό 5% επιπλέον από τις θέσεις των εισακτέων.

Οι εν λόγω υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να εισαχθούν σε όποια τμήματα επιθυμούν καθώς κάθε χρόνο με ΦΕΚ το Υπουργείο καθορίζει σε ποια τμήματα έχουν δικαίωμα εισ αγωγής. Στο φετινό ΦΕΚ περιλαμβάνονται 437 τμήματα.

Πρόκειται για 268 τμήματα των Πανεπιστημίων και 169 τμήματα των ΤΕΙ. Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δουν τις αποκλειόμενες παθήσεις που ορίζει το κάθε τμήμα. Για παράδειγμα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΑΠΘ αποκλείονται όσοι έχουν προβλήματα όρασης ενώ στο τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών εκτός από αυτούς αποκλείονται και όσοι έχουν κινητικά προβλήματα.

Οι ίδιες παθήσεις αποκλείουν και όσοι θέλουν να περάσουν στο Μαθηματικό της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα τα δυο αυτά προβλήματα υγείας δεν αποτελούν τροχοπέδη για την εισαγωγή στο μαθηματικό της Αθήνας.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: δικηγοροι για εργατικο δικαιο βολος http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271729&catID=7
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *